Stråtækt feriehusidyl med pool og spa

4
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 28C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60514
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 14
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende stråtækte feriehus på Per Knoldsvej 28C byder velkommen til hyggelige feriedage med afslapning for op til 8 personer og 1 hund. Her kan I nyde hinandens selskab rundt om spisebordet, i den hyggelige stue eller i den 14 m2 store pool. Det er ikke kun de menneskelige batterier, der bliver ladet op her, for huset har også en ladeboks til jeres elbil (husk ladekabel/adapter).

Stråtækt idyl, der rimer på hygge

Allerede ved ankomst til Per Knoldsvej 28C falder skuldrene lidt ned, for I rammes straks af feriestemning ved synet af feriehuset med stråtag. Den afslappede stemning fortsætter, når I kommer ind i feriehuset, for her er der virkelig mulighed for at være sammen i det store køkken/alrum. I selve køkkenet er der plads til, at i kan hjælpes ad med at tilberede maden og heldigvis er der en opvaskemaskine til rådighed.

Spisestue og stuen med det dejlige lysindfald ligger i forlængelse af hinanden og på den måde kan I være sammen hver for sig. Nogle vil måske gerne spille spil ved det store spisebord, mens andre vil hygge sig i sofaerne med en underholdende film eller en god bog ved brændeovnens hyggelige varme.

Soveværelser med god skabsplads til alle

Feriehuset har 4 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge – og på hvert værelse er der 2 skabe, så I har plads til jeres tøj og sager. Derudover er der også 2 badeværelser med gulvvarme. Det ene ligger på værelsesgangen og det andet ligger i forbindelse med poolrummet ved siden af saunaen.

Der er også et bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler samt en mikroovn. Et lille sparetip: Brug feriehusets miljøvenlige og energibesparende varmepumpe.

Poolrum med sauna og spa 

Den 14 m2 store pool vil med garanti give leg og velvære i mange timer til både store og små. Trænger I til lidt mere forkælelse, står både saunaen og den 2-personers spa klar. 

Stor ugenert grund omkranset af træer

Der er dejligt læ på den 2915 m2 store grund, da de omkringliggende træer skærmer for vestenvinden og giver god mulighed for at nyde udelivet. Feriehuset har flere terrasser, så man har mulighed for at følge solen rundt eller finde skygge. Liggestolene står klar til jer, ligesom gasgrillen kun venter på jeres grillmad.

Den store græsplæne, gyngerne og sandkassen kalder på børn til leg i haven ligesom familiens hund kan løbe lidt energi af.

Blåvand har mange oplevelsesmuligheder

Den gode feriestemning i Blåvand by ligger kun 1500 meter væk og her er rige muligheder for shopping, cafébesøg, souvenirkøb og en lækker middag på én af de mange restauranter. I Blåvand finder I også både Blåvand Zoo, Minigolf og museet Tirpitz. Sidst men ikke mindst bør det nævnes at den smukke hvide strand kun ligger 800 m fra feriehuset, så der er ikke langt til en forfriskende dukkert eller timer med strandlege.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60514

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gemütliches Häuschen es fehlte gar nichts

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in Richtung Leuchtturm. Es liegt ruhig von Bäumen umgeben. Das Haus ist mit allem was man sich im Urlaub wünscht ausgestattet. Das Grundstück lädt im Außenbereich zum Spielen oder Chillen auf der großen Terrasse ein. Im Haus kann man es sich im Wohnzimmer beim Kaminfeuer richtig gemütlich machen. Das Haus ist perfekt für Familien und Menschen die Gemütlichkeit zu Schätzen wissen. Der Pool ist noch eine schöne Möglichkeit das eigene Sportprogramm oder den Wasserspaß zu genießen. Durch die großen Fenster ist das Haus schön hell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Ferienhaus für eine entspannte Woche. Großer Pool und einem Innenwhirlpool. Perfekt auch für die schlechten Wetter Tage. Sehr gute Ausstattung und sehr gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 2.915
Renoveret / Byggeår:2015 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...