Stilrent aktivitetshus til 10 personer og hund i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 54, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60520
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter den perfekte base for jeres næste ferie, hvor velvære gerne må være i højsædet? Så er feriehuset på Horns Bjerge 54 i Blåvand det helt rette for jer. Feriehuset, der blev opført i 2020, byder på hele 194  m2 stilfuld indretning med plads til 10 personer og hund fordelt på 5 soverum og 2 badeværelser. Her venter jer en idyllisk oase af velvære i form af udesauna og udespa med en storslået udsigt udover hedeområdet. For el- og hybridbil ejere er der her også mulighed for at lade bilen op. Medbring blot selv kabel/adapter.

Stilrent design med komfort og moderne bekvemmeligheder

Feriehuset er udstyret med alle de bekvemmeligheder, I har brug for til en afslappende ferie. Det moderne køkken er indrettet med opvaskemaskine, 90 liters fryser samt induktionskomfur, så madlavningen bliver en leg. Køkken samt spiseplads ligger i åben forbindelse til stuen afskærmet af skillevægge, der nænsomt bryder rummet op. Her kan I hygge jer foran fjernsynet og streame jeres yndlingsserie, eller blot slappe af og nyde de stilrene detaljer og det moderne design.

Som dagen langsomt går på hæld, kan I trække jer tilbage til de lyse og lette soverum, der alle er indrettet med 180×200 cm dobbeltsenge. Her vil I bestemt kunne nyde en god nats søvn og starte næste feriedag veludhvilet. Feriehusets 2 badeværelser er rummeligt indrettede med spændende detaljer – den ene endda med et badekar.

Feriehuset er udstyret med en vaskemaskine, der gør hverdagen nemmere samt en luft-til-vand varmepumpe, der giver en miljøvenlig samt effektiv varmekilde. Her skal I altså ikke frygte kolde fødder.

Velvære for krop og sjæl i form af udespa, udesauna og aktivitetsrum

Jeres ferie i det 5-stjernede aktivitetshus på Horns Bjerge 54 bliver sandelig ikke kedelig. Aktivitetsrummet er indrettet med TV og flere spillemuligheder, som I kan hygge jer med som familie. 

Ude på terrassen venter jer en oase af velvære og afslapning. Sæt jer til rette i det varme vand i udespaen og mærk hverdagens stress og jag smelte bort. Efter en lang dag på stranden, kan I varme jer i saunaen og nyde aftenen på den skønne træterrasse, der er udstyret med havemøbler, solvogne og grill, så aftensmaden også kan tilberedes og nydes under åben himmel.

Huset er endda udstyret med en lade tilslutning til elbil. Eget kabel/adapter skal medbringes.

Perfekt beliggenhed i skønne Blåvand

Fra jeres feriehus har I blot 1000 meter til nærmeste indkøbs- og shopping muligheder, restauranter og caféer. Det naturskønne hedeområde, hvor feriehuset ligger, indbyder til lange gå- og cykelture, hvor I kan udforske den smukke natur og opleve dyrelivet helt tæt på. Har I lyst til en dag på stranden, ligger Vesterhavet kun 1300 meter væk. Så snup badetøjet med og tag en tur i bølgen blå.

I umiddelbar nærhed til feriehuset venter jer også masser af fritidsaktiviteter såsom en golfbane, Blåvand ZOO, Bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Fyr og meget mere. Beliggenheden af feriehuset er altså ideel til at udforske omgivelserne og nyde den smukke vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60520

DE
D.
sagde , Deutschland

gemütlich , hell ,
schöne große Küche viel Platz
Riesen Badewanne mit Fernseher
angenehmes Raumklima durch Wärmepumpe und Lüftungsanlage, haben keinen Kamin vermisst
sehr schön auf jeden Fall weiterzuempfehlen mit Esmark 100 % zufrieden

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit allem was Groß und Klein sich im Urlaub wünschen. Ideal für 2 Familien und Haustier. Ruhig gelegen ca 30min fußläufig zur Einkaufsstraße. In den Osterferien ist der einzige Wehrmutstropfen die Terrasse sonnenabgewandt.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:194 / 300
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...