Aktivitetsferiehus med spa og sauna på skøn stor grund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60528
8 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

 

På Vandflodvej 11 ligger dette dejlige feriehus på 142 m2, klar til at være rammen om jeres fantastiske ferie i Blåvand. Der mangler hverken aktivitetsrum, brændeovn, indendørs spa, sauna, hvide varer eller god plads til inde- og udeliv. Feriehuset rummer op til 8 personer og hund. Til børnene er der legemuligheder i havens lege- og gyngestativ.

Et stort plus er at husejer giver gratis træpiller til træpilleovnen i stuen.

Moderne indretning – aktivitetsrum med bordfodbold og billard

Straks I træder ind i den rummelige entré med plads til sko og overtøj, kan I fornemme den lette skandinaviske indretning. Herfra kommer I direkte ind i husets hjerterum med det rummelige hvide køkken med opvaskemaskine, mikroovn og ovn i løftehøjde til den ene side og den hyggelige spiseplads centralt i rummet.

Fra husets center trækker den bløde hjørnesofa foran træpillebrændeovnen, og de store vinduer med det flotte lysindfald til den ene side og lige ud aktivitetsrummet, hvor børn og voksne kan kæmpe om at finde feriens mester i enten bordfodbold eller billard.

Overalt i køkken og opholdsrum er der trægulv med gulvvarme, men brug også varmepumpen til at holde en behagelig rumtemperatur. Huset har desuden vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

I 3 af soverummene står der behagelige dobbeltsenge og de 2 sidste sovepladser fordeler sig med en enkeltseng i et værelse ved køkkenet, og en madras på hemsen. De 2 badeværelser har begge gulvvarme, og det største rum har også en lækker 2-personers spa og en sauna.

Udeliv med indhegnet terrasse og stor grund

Fra stuen er der udgang til en delvis overdækket og dejlig stor indhegnet terrasse, hvor hund og børn kan slippes løs. Her er gode muligheder for at hygge sig med et godt måltid fra grillen, eller slappe af med en god bog på liggestolen, uanset om I er til sol eller skygge. Udenfor det indhegnede område er der flere terrasser og læ-steder og der er god plads til leg for både hunden og børnene, der især vil kunne brænde energi af i lege- og gyngestativet.

Blåvands shoppingliv og restauranter tæt på

Feriehuset ligger kun 500 m fra det summende byliv i Blåvand, der har butikker til enhver smag og gode restauranter og caféer, hvis madlavningen skal springes over en aften eller to. Der er også flere attraktive udflugtsmål som eksempelvis Blåvandshuk Fyr med den fantastiske udsigt, det prisbelønnet bunkermuseum Tirpitz eller det nye spændende museum FLUGT i Oksbøl.

Der er nok at bruge tiden på, for I må heller ikke glemme at tage en tur på stranden og samle smukke sten og skaller og måske finde rav, flyve med drage eller tage en frisk dukkert. Uanset vejr og årstid er ferie i Blåvand et sikkert hit.

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60528

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Grundstück in einer tollen Umgebung . Das Haus hat alles was man für einen tollen Familien / Freunde Urlaub so braucht . Der Billiardtisch und der Tischkicker haben für spannende und sportliche Abende gesorgt .:)
Unser Hund hat sich auch sehr wohlgefühlt .

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit einer sehr guten Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus, in dem uns nichts gefehlt hat.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 2.379
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...