Fantastisk luksusferiehus tæt på naturen

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 54, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60530
8 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Et drømmeferiehus, som du ikke ønsker at forlade igen, venter på Hedetoftvej 54. Feriehuset er bygget i 2024 og vil overraske dig med i alt 200m² luksuriøs indretning og et fantastisk terrasseområde med sauna, udespa og meget mere. Sommerhuset er til 8 personer, der vil forkæle sig selv med noget helt særligt.

Luksuriøs indretning – dansk design

Lyse rum, møbler med luksuriøse detaljer og dansk design vil hurtigt sætte dig i den rette stemning til en afslappende ferie ved Vestkysten. De 200m² har en fantastisk opdeling, der giver masser af muligheder for at tilbringe tid sammen, samt masser af steder for at kunne trække sig tilbage.

I køkkenet bliver madlavningen en begivenhed. Hvem vil ikke gerne være kok i et helt nyt køkken af høj kvalitetm, hvor der både er indstalleret Quooker og mulighed for at tappe danskvand? Mens du svinger træskeen, kan de andre byde på en aperitif og dække bord til middagen. Det store spisekøkken fører ind til opholdsstuen, hvor man kan slænge sig i sofaen til den hyggelige del af dagen. Nyd den frie udsigt over naturen og send hverdagens stress på en lang rejse.

De to badeværelser og de fire soveværelser er adskilt fra opholdsstuen, så du altid har mulighed for at undslippe travlheden og nyde lidt fred og ro. Soveværelserne er rummelige og har alle komfortable dobbeltsenge. Her kan man hurtigt falde i søvn, og når man har sovet godt, kan man gå ud på terrassen og tage en dyb indånding af den friske luft.

Soveværelserne og opholdsstuen har trægulve med gulvvarme. De to badeværelser er fuldt udstyrede og er ligesom alle de andre rum indrettet med materialer af høj kvalitet. Der står også et badekar til jeres rådighed.

Hvis du vil tage den med ro, er det ikke noget problem. Der er et poolbord samt et bordfodboldbord i feriehuset, hvor du kan fordrive tiden med et spil eller to. De tekniske detaljer omfatter en ladestation til elbiler, en vaskemaskine og tørretumbler og selvfølgelig køkkenudstyr af høj kvalitet.

Fantastiske muligheder for udendørs wellness – overdækket terrasse

Beliggenheden på en blind vej, ikke langt fra de fredede areal “Kallesmærsk Hede”, giver dig absolut privatliv og nærhed til naturen. Det store terrasseområde er smukt anlagt og indbyder til at nyde tiden i den friske luft året rundt. Du kan vælge, om du har lyst til en wellness-dag med sauna og udespa i det fri, eller om du vil sidde på den overdækkede terrasse og læse en god bog i fred og ro. Der er så mange måder at finde en passende plads udenfor. For børnene er der gynger og en sandkasse at lege i ved siden af de spændende naturomgivelser. Ved huset er der en gasgrill til rådighed til jeres fælles grillaften.

Aktiviteter for store og små omkring Blåvand

Der er masser at tage sig til i området omkring Blåvand. Vesterhavet og stranden er selvfølgelig højdepunktet, og altid en særlig oplevelse for store og små. Tag til den idylliske bymidte i Blåvand på en afslappet shopping tur, forkæl dig selv med en lækker softice, eller læg vejen forbi en af de mange restauranter og caféer, og lad dig forkæle.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.265
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...