Renoveret feriehus i klassisk stil på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Bakkedraget 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60534
5 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Udefra ser dette 2024 nyrenoveret feriehus på Bakkedraget 11 ikke så stort ud, men de 80 m2 rummer plads til 5 personer og 2 hunde. Hele huset har fået en stor omgang og står derfor indbydende og hyggeligt. Den er klar til at være rammen om jeres dejlige ferie her i Blåvand.

Hyggelig indretning med brændeovn

Feriehuset er oprindeligt fra 1968 og derfor bygget i ældre stil, men det glemmer I, når I træder ind i huset. Køkkenet her er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn, ovn og induktionskogeplade, og ligger lige overfor spisepladen, således at også kokken kan være med i fællesskabet.

I stuen lokker de komfortable sofaer foran brændeovnen til at sætte sig med en god bog, eller bare nyde udsigten gennem de store vinduer med skydedør mod haven. Et lille sparetip: brug feriehusets energivenlige varmepumpe til at bibeholde en behagelig temperatur i huset.

3 gode værelser og badeværelse med gulvvarme

2 af soveværelserne er udstyret med dobbeltseng, det sidste med en enkeltseng og her kan I hvile ud efter dagens aktiviteter og samle kræfter til næste dags oplevelser. Badeværelset har naturligvis gulvvarme, så I ikke får kolde fødder om morgenen, og feriehuset har også en vaskemaskine til jeres rådighed.

Dejlig terrasse på meget stor grund

Fra stuen er der udgang gennem skydedøren til en dejlig delvist overdækket terrasse. Her kan I nyde eftermiddags- og aftensolen måske med et godt glas vin og en lækker middag fra grillen. Den 7800 m2 gemmer på flere hyggekroge og ikke mindst en lille sti til toppen af klitten, hvor den smukke udsigt over Kallesmærsk Hede kan nydes. Fra grunden er der ikke langt til gode stier ud i det spændende område, som kan glæde både to- og firbenede.

Selvom Bakkedraget 11 ligger i yderkanten af sommerhusområdet, er der kun 1 km til den livlige hovedgade i Blåvand, hvor der er butikker, restauranter og caféer for enhver smag. Spændende seværdigheder som bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Fyr med den flotte udsigt eller Blåvand Zoo er også tæt på og så må I heller ikke glemme, at den flotte hvide strand sandelig også er et besøg værd.     



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 7.800
Renoveret / Byggeår:2024 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...