Dejligt træhus midt mellem by og natur til 6 personer

3
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60537
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette dejlige sorte træhus på Gl Mælkevej 27 ligger ideelt i udkanten af Blåvand, og tæt på naturen. Den står klar til 6 personer og deres 2 hunde. Her kan I både nyde ferien indenfor i den hyggelige indretning, eller udenfor på den skønne lukkede terrasse. I feriehuset er der både sauna og 2-personers spa samt moderne installationer som varmepumpe, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Plads til hygge og samvær inde og ude

Når I kommer til feriehuset på 84 m2, træder I direkte ind i det hyggelige køkken, og derefter videre til spisekrogen tæt på brændeovnen. Her er god plads til at samles om et godt måltid eller et sjovt spil. I det højloftede alrum er der også en god sofa, hvor I kan smække fødderne op, ligesom de 2 behagelige lænestole i hyggehjørnet kan bruges til afslapning med en god bog.

Feriehuset har 3 gode soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge – hvor I kan hvile ud efter dagens aktiviteter og være klar til morgendagens oplevelser. Badeværelset med gulvvarme er dejligt stort og har plads til vaskemøbel med skabe og en skøn spa til 2 personer. Herfra kommer I også ind i saunaen – måske efter en frisk gåtur i det skønne naturområde.

Udeliv er en del af ferien

Feriehuset på Gl Mælkevej 27 ligger på en dejlig 1505 m2 stor naturgrund, hvoraf en del dog er udlagt som plæne, der indbyder til leg og spil for både børn og voksne, ligesom gyngerne er et hit hos de mindre gæster. Der er flere hyggehjørner rundt på den store træterrasse, så I kan følge solen hele dagen. En del af terrassen er også overdækket, så I altid kan finde ly eller skygge, og da der er opsat hegn med låge hele vejen rundt, kan hunde og småbørn slippes løs uden bekymring.

Der er naturligvis tilstrækkeligt med møbler, så I alle kan sidde og slappe af og måske nyde et godt måltid fra grillen, mens aftenen falder på og lyset dæmpes. Liggestolene kan nemt bruges til en middagslur eller bare til ren afslapning i solen.

God beliggenhed mellem by og natur

Dette feriehus ligger lige ud til den særegne natur med hedelandskab og med de mange cykel- og vandrestier i området vil både to- og firbenede nyde at udforske området. Den dejlige hvide sandstrand ligger knap 3 km væk, men lad ikke dette afholde jer fra at gå en lang tur langs vandet, hoppe en tur i bølgerne eller bare nyde den smukke solnedgang med et køligt glas rosévin.

Blåvand er ikke uden grund et populært feriemål, for her venter mange oplevelser og aktiviteter på jer, uanset om I er til shopping, golf og anden sport, historiske seværdigheder eller naturoplevelser. I det hele taget er hele det vestjyske ferieland inden for køreafstand, så der er garanti for en god ferie her hos os.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.505
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...