Moderne stil møder traditionelt stråtækt feriehygge

4
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60538
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette smukke stråtækte feriehus er renoveret i 2023, og byder nu op til 6 personer velkommen ind i en lys og stilren stil, der kan danne rammen om jeres dejlige ferie i Blåvand. Feriehuset er godt indrettet med meget lidt spildplads, så alle har let adgang til husets hjerterum.

Dejligt feriehus med god indretning i moderne skandinavisk stil

På Hestehaven 8 ligger dette skønne stråtækte feriehus på 81 m2, og venter på op til 6 personer, der ønsker at holde ferie i moderne omgivelser og god plads

I træder direkte ind i det flotte hvide vinkelkøkken, hvor der er god plads til at flere kan hjælpes ad om maden og der er naturligvis moderne køkkenfaciliteter til jeres rådighed: opvaskemaskine, mikroovn, ovn i løftehøjde og induktionskogeplade. På barstolene kan andre også bidrage til madlavningshyggen.

Fra køkkenet er der direkte adgang til den hyggelige spiseafdeling og stue, hvor de sprosse vinduer, det smukke trægulv, de synlige loftsbjælker og ikke mindst brændeovnen gør ophold indendørs indbydende og hyggeligt. Fra stuen er der udgang til terrasse gennem den sprossede dobbeltdør.

Gode sovepladser og moderniseret badeværelse

Feriehuset har 3 værelser, hvoraf de to er indrettet med komfortable dobbeltsenge og 2 skabe; i det sidste værelse er der en sovesofa, ligesom hemsen er indrettet med madrasser, hvor børn eller teenagere vil elske at lege eller slappe af.

Feriehusets badeværelse er flot moderniseret med moderne glasvæg, håndklædetørrer, væghængt toilet og ikke mindst en meget smuk håndvask. Et lille sparetip: brug den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelige temperatur i feriehuset.

Skønt udeareal og god beliggenhed

Den 2831 m2 store grund er udlagt både som naturgrund og græsplæne. Der er god plads til at børnene kan lege og gå på opdagelse og fra terrassen kan I sidde ugenert og nyde ferien i de gode havemøbler. Terrassen er delvist overdækket, og der er god plads til at nyde et godt måltid fra gasgrillen og måske et glas vin, mens aftenen falder på.

Fra Hestehaven 8 er der kun en kilometer til Blåvand by, hvor de mange butikker indbyder til shopping for enhver smag og restauranterne lokker med lækre retter og kolde øl. Der er heller ikke langt til de mange seværdigheder i området og gå endelig ikke glip af en tur til den langstrakte hvide sandstrand.

 

   



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.831
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...