Hyggeligt træhus tæt på Blåvand by og strand med både spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 74, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60546
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Hyggeligt træhus tæt på Blåvand by og strand med både spa og sauna. I dette røde træhus på Horns Bjerge 3,74, kan op til 6 personer sænke skuldrene og lade ferieroen indfinde sig, for her er lagt op til afslapning og hygge. Feriehuset er moderne indrettet og udstyret med tekniske faciliteter som hårde hvidevarer, varmepumpe, ladestik til elbil (husk kabel/adapter) og giver også mulighed for en forkælelsestur i spa og/eller sauna.

Hyggeophold for op til 6 personer og deres hund

I det dejlige opholdsrum, der rummer både køkken, spiseplads og stue, er der god plads til at planlægge feriens oplevelser i skønne Blåvand og omegn. Feriehuset ligger virkelig centralt og alligevel tilbagetrukket lige ud til en lille bæk.

Slap af i den bekvemme sofa foran brændeovnen eller lyt til bækkens rislen på terrassen alt efter årstid. De 3 soveværelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge, der kan give jer en god nats søvn efter ophold i den friske vesterhavsluft. Feriehusets ene badeværelse har udover gulvvarme en lækker 2 personers tømmespa og også sauna. Her er alle muligheder for at dase væk fra hverdagen.

Super beliggenhed – kun kort afstand til by og vand

Det fine træhus med de sprossede vinduer bygget i nordisk stil ligger i skønne og charmerende omgivelser i det populære ferieområde Blåvands Lyst. Indenfor en kort gåtur har I masser af indkøbsmuligheder i Blåvands livlige gade samt restauranter og cafeér, der kan friste selv den mest kræsne. Skulle en tur i bølgen blå lokke, er der kun 800 m til den fantastiske sandstrand. Er vejret eller lysten ikke til at bade, kan der alligevel bruges timer på stranden med at bygge sandslotte, flyve med drage, samle smukke sten og skaller eller bare slentre en tur langs vandet ud til Blåvandshuk Fyr med den smukke udsigt.

I det hele taget er der nok at tage sig til på Vestkysten. Her er masser af aktiviteter og seværdigheder for alle aldre lige fra golf i flere afskygninger, vandre- og cykelstier til museer, udstillinger og zoologisk have. Det betyder ferie for alle.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...