Charmerende sommerhus til 6 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Gl Hovej 49, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60548
6 pers.
Antal personer
1550 m.
Nærmeste strand
1880 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Gl. Hovej 49 finder I dette rummelige feriehus til en dejlig familieferie. Her er I både tæt på naturen og ikke langt fra Blåvand by eller den fantastiske sandstrand langs Vesterhavet. Moderne fornødenheder som induktionskogeplade, opvaskemaskine og vaskemaskine er til rådighed for jer, og den knitrende ild i brændeovnen sætter lige feriestemningen en tak i vejret.

Hygge og samvær

Man føler sig hjemme, straks man træder ind ad døren til feriehuset på Gl. Hovej 49. I stuen kan I hygge jer sammen foran ilden i brændeovnen. Se en film sammen i sofaen, eller træk jer tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I spille om opvasken – selv om opvaskemaskinen klarer det meste. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder induktionskogeplade og separat fryser på 80 l.

I de 3 soveværelser er 2 komfortable dobbeltsenge og et værelse med 2 enkeltsenge, hvor I kan nyde godt af den gode nattesøvn, man ofte får ved Vesterhavet. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke får kolde tæer under tandbørstningen. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Nyd vesterhavsluften i det fri

Terrassen ved feriehuset har både en afskærmet og en overdækket del, så her kan I ugenert rykke rundt efter solens placering. Tag solbad i liggestolene eller træk jer tilbage i de komfortable havemøbler med en kølig drink. I kan udfordre børnene til et spil Viking på plænegrunden i løbet af dagen. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Er I friske, er der kun 1,5 km spadseretur til stranden, hvor i bagefter kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie på Gl. Hovej

Med base i udkanten af Blåvand har I alle muligheder for daglige naturoplevelser. I har adgang til to strande i Blåvand. Sydstranden, som er nærmest jer, er oplagt til en dukkert, hvorimod nordstranden er god, når I vil nyde gåture langs stranden. En gåtur rundt om Blåvandshuk kan anbefales, så I oplever at runde Danmarks vestligste punkt.

I har heller ikke langt til Blåvand centrum, hvor I kan nyde opholdet i den hyggelige og livlige ferieby med masser af butikker, restauranter og caféer. Med zoologisk have, museer og Blåvand Fyr er der masser af oplevelser til alle aldersklasser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 3.015
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...