Smukt stråtækt hus til 6 personer med unik beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 93, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60553
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Med udsigt til Kallesmærsk Hede på Hedetoftvej 93 ligger dette charmerende feriehus fra 2002 og er klar til at være rammen om jeres skønne ferie i Blåvand. Her er højt til loftet og god plads til 6 personer, der ønsker at holde ferie tæt på både natur og by. Der er naturligvis sørget for spa og sauna til de voksne og legemuligheder for børnene.

Lys og indbydende stemning

Straks I kommer ind i entreen, hvor der god plads til sko og overtøj, vil I føle jer hjemme. Her er adgang til 2 af husets 3 soveværelser og det store lækre badeværelse med 2-personers spa og sauna. Der er også et gæstetoilet, hvor der desuden er vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

I feriehusets hjerterum finder I det lyse åbne køkken med opvaskemaskine og mikroovn, der er i åben forbindelse med både spiseplads og stuen, så kokken kan nemt følge med i spillet ved spisebordet eller samtalen i sofagruppen. De flotte vinduespartier sørger for lys og kig til terrasserne og den flotte naturgrund.

Plads til hygge og afslapning

I stueafdelingen lokker de behagelige sofaer foran brændeovnen til en hyggelig fjernsynsaften, og huset byder også på en hyggekrog, hvor læseheste kan smække benene op og slappe af. Det lyse klinkegulv med gulvvarme og de mange vinduer giver en let og lys stemning i det 102 m2 skønne feriehus.

Efter en god dag kan I lade op i de 3 lyse soveværelser med skabsplads, der er indrettet med komfortable senge, så I kan være klar til morgendagens aktiviteter.

Tæt på natur og oplevelser

Fra den skønne naturgrund kan I følge det rige dyreliv på heden og får måske også uventet besøg af dyr i de tidlige morgentimer. Feriehuset har flere terrasser, så I kan følge solen rundt hele dagen eller finde skygge og læ, hvis det skulle ønskes. Den lukkede, afskærmede terrasse indbyder til at sætte sig med en kop kaffe på terrassen, tage en middagslur på solsengene eller nyde et godt måltid fra grillen med et glas vin og en solnedgang.

For de mindste er der etableret en sandkasse indenfor afskærmningen, mens de større børn kan brænde energi af på legestativet med gynger og i det lille legehus. I bør dog gemme lidt energi til en tur til byen, der kun ligger 1 km væk, for her kan I gå på shopping eller stille sulten i en af de mange gode restauranter eller nyde en lækker softice.

Når I holder ferie i Blåvand, skal I naturligvis ikke snyde jer selv for en tur til den brede, hvide strand, hvor I kan hoppe i de forfriskende bølger eller gå en tur langs vandet og samle smukke sten og skaller – måske er I ovenikøbet heldige at finde rav. Derudover er der et væld af seværdigheder og aktivitetsmuligheder inden for rækkevidde – eksempelvis Blåvandshuk Fyr med den smukke udsigt, Blåvand Zoo med over 400 dyr, Bunkermuseet Tirpitz med sin fantastiske udstilling eller aktiviteter som golf i flere afskygninger og et utal af vandre- og cykelstier.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.150
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...