Hyggelig stråtækt feriebolig tæt på by og strand

4
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 52, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60554
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Her på Kollemarken 52 kan 6 personer og deres hund holde ferie i fred og ro og alligevel være tæt på både by og natur. Det flotte feriehus er godt indrettet med stilfulde møbler. Der er flere hyggekroge rundt om bygningen og på den store terrasse med halvmuren. Der er god plads til biler i indkørslen og der er opsat ladestander, så også Elbilen kan blive ladet op under ferien (husk ladekabel/adapter).

Bondehusstil med moderne indretning

Det gedigne stråtækte feriehus fra 2000 er renoveret i 2016 og med de lyse vægge og lofter til kip og den stilfulde indretning træder I ind i en stemning, der straks får skuldrene til at falde og lægger op til feriehygge. Et flot køkken med god skuffe- og skabsplads kan forhåbentlig inspirere kokken til lækker mad, der kan serveres ved spisebordet lige på den anden side af halvmuren. Opvaskemaskinen hjælper med opvasken.

Det flotte klinkegulv med gulvvarme fra køkken fortsætter ind i stuen og under de to behagelige lædersofaer, hvor I kan hygge jer sammen til et spil eller en god film. Ved brændeovnen er der en hyggekrog til læsehesten lige som den lille alkove vil være et hit hos børn og teenagere.

Feriehuset rummer 3 gode soveværelser med komfortable dobbeltsenge, hvor I kan få jer en god nats søvn og vågne friske til nye oplevelser. De 2 flotte badeværelser har naturligvis gulvvarme og I kan såmænd også forkæle jer med en afslappende tur i spaen og saunaen.  

Stor grund med plads til leg og hygge

Feriehuset ligger omkranset af træer på en 1800 m2 stor velplejet grund, hvor der er plads til leg for både børn og hund. Fredelige timer kan tilbringes i gyngerne og sandkassen, men de voksne kan nyde en kop kaffe i en af de mange hyggekroge på den store terrasse. Udgangen til terrassen sker fra stuen og her står havemøblerne klar under den overdækkede terrasse til udehygge og et godt måltid mad fra grillen.

Central beliggenhed i ro og fred

Selvom der er ro og fred på Kollemarken 52, bor I kun 500 meter fra det livlige hovedstrøg i Blåvand, der er en populær feriedestination på grund af sine mange skønne butikker og gode restauranter og caféer. Her kan også nydes en god hotdog, en lækker softice eller hjemmelavede sukkersager fra bolsjebutikken.

Gå heller ikke glip af den dejlige hvide sandstrand kun 1000 m væk, for her kan I bruge flere timer på at bade, bygge sandslotte, flyve med drage eller bare slentre langs vandet ud til Blåvandshuk fyr med den smukke udsigt fra toppen. Området byder også på et væld af aktivitetsmuligheder og seværdigheder ligesom hele Vestkystens ferieland ligger inden for kort køreafstand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...