Spændende og lyst feriehus fyldt af aktiviteter

4
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60559
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I på jagt efter et spændende aktivitetshus med et unikt opholdsrum i Blåvand – så er Hans Thuesensvej 20 et godt bud! Et stort feriehus på 234 m2 til 10 personer, hvor I absolut ikke kommer til at kede jer. Feriehuset, der er renoveret i 2019, er indrettet i smuk personlig stil og i aktivitetsrummet kan I spille både dart, bordfodbold og billard. Ret unikt har den store plænegrund både en bålplads og et shelter, ligesom I kan slappe af i udespaen eller udesaunaen.

Direkte ved feriehuset er der mulighed for at oplade el-bilen.

Lyst og indbydende sommerhus med aktivitetsrum og udestue

Et stort og rummeligt feriehus i to plan, hvor I straks mærker varmen og de hjemlige fornemmelser. Her er kræset omkring hyggen og takket være udestuen og de store vinduespartier, strømmer lyset ind. Feriehuset er fyldt med skønne kroge såsom udestuen, der forlænger sommerhalvåret. Aktivitetsrummet er udstyret med alt, hjertet begærer. Her findes alt fra poolbord, spillekonsol, dart og bordfodbold – så det er bare med at finde feriens mester.

Derudover er det store åbne opholdsrum et helt fantastisk sted, hvor I vil komme til at tilbringe mange timer. Køkken, spiseplads og stue er i åben forbindelse, så I kan være sammen, selvom I har gang i hvert jeres. I det veludstyrede køkken med bl.a. 2 ovne kan I lave lækker mad, som I senere skal nyde omkring bordet. Efter maden klarer opvaskemaskinen oprydningen, så tiden kan bruges på hygge og samvær. Nyd aftenerne sammen med en quiz eller en god film, mens ilden knitrer i pejsen. På de kolde dage kan I også gøre brug af den energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme under klinkerne i hele underetagen undtagen i soveværelserne.

To af feriehusets fem soveværelser ligger i stueetagen sammen med et badeværelse med bruser og gulvvarme. Ovenpå findes de øvrige soveværelser og det andet badeværelse. Et værelse er med køjesenge med en bred underkøje, mens de andre fire har dobbeltsenge. To af soveværelserne har desuden eget TV. Fra førstesalens ene værelse kan man nyde altanen og udsigten udover den grønne have.

Stor have til både leg og afslapning i det fri

Feriehuset på Hans Thuesensvej 20 ligger på en stor 2214 m2 plænegrund, hvor I virkelig har mulighed for at nyde ferien i det fri. Her er noget for enhver, uanset om I er til solbadning, boldspil på plænen eller skønne grillaftner med sine nærmeste. Aktivitetsrummet gemmer på et utal af spil og legeredskaber, som I frit kan benytte ligesom fodboldmålene står klar til en frisk dyst.

I haven er der også mulighed for at komme helt ned i gear. Her venter udespaen og udesaunaen blot på jer. Det er helt fantastisk at sidde under det varme boblende vand, mens stjernerne danser på himlen – dejlig beroligende og et afbræk fra den travle hverdag. Som noget ret særligt har I også jeres eget shelter i haven ligesom bålpladsen sætter aftenstemning i højsædet.

Udenfor finder I også en udebruser, som er tilgængelig i sommermånederne.

På terrasserne er der naturligvis komfortable havemøbler, hvor I kan slappe af og nyde et godt måltid fra grillen, ligesom liggestolene inviterer til afslapning og måske en lille middagslur. Feriehusets redskabsrum er åbent låsbart, så I kan roligt sætte jeres cykler ind her.

Centralbeliggende og oplevelserne tæt på

Beliggenheden i den sydvestlige del af Blåvand er super. Det er roligt, tæt på stranden og alligevel centralt, kun 300 meter fra det brusende Vesterhav og cirka 300 meter til campingpladsens veludstyrede butik. Restauranter, butikker, bagerier og iscaféer samt talrige indkøbsmuligheder i Blåvands centrum ligger inden for gåafstand.

I nærområdet kan I tage på udflugt til fyrtårnet I Blåvandshuk, Tirpitz-museet eller tage børnene med i Blåvand Zoo. Lidt længere væk har vi LEGOLAND eller shoppingcenteret, Broen, i Esbjerg.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:234 / 2.214
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...