Stort aktivitetshus med 300 meter til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Kringsvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60562
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Kringsvej 7 i feriebyen Blåvand ligger dette 191 m² store aktivitetshus, hvor op til 10 personer og 2 hunde kan nyde en dejlig ferie. Sommerhuset byder blandt andet på bordtennis, billard og spabad, så her er der rig mulighed for både sjov og leg samt afslapning og velvære. Ankommer I i elbil kan den oplades ved feriehusets ladestik.

Stort feriehus med billard og bordtennis

I sommerhuset kan op til 10 personer holde ferie, og når I har pakket ud og fået værelserne fordelt imellem jer, kan I slå jer løs i sommerhusets gode aktivitetsmuligheder. Sommerhusets 10 sovepladser er fordelt på 5 soveværelser, hvoraf der er 4 med dobbeltseng. Det sidste værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Bordtennis og billard indbyder til mange sjove og spændende turneringer i løbet af ferien, mens spabadet på det ene af sommerhusets 2 badeværelser indbyder til afslapning efter en oplevelsesrig feriedag. Der er gulvvarme på begge badeværelser, og i sommerhuset er der desuden vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerhusets køkken er veludstyret, og her finder I alt, hvad I skal bruge til at fremtrylle lækre feriemåltider. Efter madlavningen kan I lade opvaskemaskinen klare opvasken, imens I selv sætter jer godt til rette i stuen til en hyggelig filmaften med popcorn og bland selv- slik. Der er danske tv-kanaler i feriehuset.

God terrasse og børnevenlig naturgrund

De varme sommerdage og lune sommeraftener kan I nyde på terrassen, hvor havemøbler, liggestole og grill står klar til jer. Mens bøfferne steger på grillen, og de sidste ting dækkes på bordet, kan børnene boltre sig på naturgrunden, hvor der er god plads til sjov og leg. Familiens yngste vil især få stor glæde af både gynge, sandkasse og trampolin.

300 meter fra Vesterhavet

Sommerhuset ligger i den populære ferieby Blåvand, der byder på oplevelser og aktiviteter året rundt. Har I lyst til en dag med hundredvis af spændende dyr, kan det anbefales at besøge Blåvand Zoo, der er et besøg værd for store som små. Til de fugleinteresserede er Blåvand Fuglestation et besøg værd, og når I alligevel er ved Blåvands Huk, skal I naturligvis også tage en tur til toppen af Blåvandshuk Fyr. Herfra er der en skøn udsigt over byen og Vesterhavet.

Fra sommerhuset har I kun 300 meter til Vesterhavet, der indbyder til lange gåture med fødderne i sandet. Hundene vil sikkert elske at komme med på turen. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1 kilometer herfra, og byen byder desuden på et godt udvalg af lokale butikker og gode restauranter.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:191 / 1.300
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...