Sommerhus med shelter og bålplads i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Kallesensvej 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60573
8 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Tag en pause fra hverdagen og nyd en dejlig ferie i det charmerende sommerhus på Kallesensvej 13 i Blåvand. Med plads til op til 8 personer i 4 hyggelige soveværelser er dette sommerhus med 2 badeværelser det ideelle valg for jer, der ønsker at nyde naturen og hinandens selskab i afslappede omgivelser. Udendørs byder sommerhuset på et skønt areal med shelter og bålplads, mens I indendørs blandt andet finder spabad og sauna.

Hygge og samvær omkring bålet i det naturskønne område

På sommerhusets terrasse står havemøbler og liggestole klar til jer, så I komfortabelt kan nyde sommersolen, mens børnene leger på naturgrunden.

Når I holder ferie i dette sommerhus, har I mulighed for at have udendørslivet i fokus. Tag familien eller vennerne med og nyd lange aftener med hygge omkring bålet på bålpladsen ved shelteret, hvor I kan grille pølser på el-grillen og fortælle historier under den åbne himmel. Lad børnene riste skumfiduser, mens de voksne nyder lyden af knitrende brænde og duften af sommer.

God beliggenhed i naturskønne Blåvand

Om dagen kan I udforske de omkringliggende skove eller tage på lange gåture langs stranden, alt sammen inden for rækkevidde af sommerhuset. Med sin gode beliggenhed kun 650 meter fra havet og 500 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder, er dette sommerhus det perfekte udgangspunkt for at udforske Blåvand. Besøg Blåvand Zoo eller oplev det historiske Blåvandshuk Fyr, der ligger på Danmarks vestligste punkt. Mulighederne er mange her.

Sommerhus med sauna og spabad

Efter en dag med udendørsaktiviteter kan I nyde en afslappende stund foran den knitrende brændeovn, der spreder varme og hygge i sommerhuset. Der er en chromecast i sommerhuset, så I kan se en sjov film, som I selv har valgt.

Tag derefter en velfortjent pause og slap af i saunaen eller hop en tur i spabadet. Sommerhusets 2 badeværelser gør det nemt for den store familie eller vennepar at dele pladsen, og det veludstyrede køkken giver jer mulighed for at tilberede lækre måltider sammen. Sommerhuset er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold, herunder en opvaskemaskine og en vaskemaskine, så I kan nyde ferien uden bekymringer om praktisk arbejde. 

Til natten kan I fordele jer på de 4 soveværelser til en god nats søvn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2002 / 1991

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...