Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Pouls Bjerge 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60576
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til vores lille hyggelige hjørne af Blåvand. Tag en pause fra hverdagens travlhed og nyd opholdet i det charmerende feriehus på Pouls Bjerge 15. Med plads til 6 personer, brændeovn, sauna og kun 1,2 km til Vesterhavet, kan I her nyde feriestemningen i den friske havluft. Hunden er også velkommen.

Lys og venlig indretning

Man føler sig velkommen straks, man træder ind i det indbydende feriehus, hvor der er god plads til hygge og samvær i det rummelige opholdsområde. Med plads til op til 6 personer og 3 hyggelige soveværelser, er der rigeligt med plads til hele familien eller en gruppe venner. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Tænd op i brændeovnen, og mærk straks feriestemningen brede sig. Snup en kop varm kakao og kryb ned under tæppet foran ilden brændeovnen, eller nyd en velfortjent pause bliv rigtig godt afstresset i saunaen. Med moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler kan I fokusere på fornøjelserne og opleve så meget, som muligt i skønne Blåvand.

Dejlig terrasse og naturgrund

Terrassen har både et åbent og et afskærmet afsnit, så her kan I ugenert tage solbad på liggestolene eller trække jer tilbage i havemøblerne, imens børnene boltrer sig på gyngen eller går på opdagelse på naturgrunden. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens I mærker vindens susen i træerne.

Vesterhavsferie i Blåvand

Med blot en kort gåtur på 1200 meter til havet og 500 meter til lokale butikker og indkøbsmuligheder er feriehuset det ideelle udgangspunkt for at udforske Blåvands skønhed og charme. Med sin betagende kystlinje, brede sandstrande og smukke klitter er Blåvand et idyllisk tilflugtssted, der inviterer til ro og fordybelse i naturens vidundere – hunden vil elske at komme med på lange vandreture her, Danmarks vestligste punkt.

For naturelskere og eventyrlystne tilbyder Blåvand et væld af udendørs aktiviteter, herunder fine stisystemer i de omkringliggende skove, fuglekiggeri i de beskyttede naturområder og spændende udflugter til nærliggende seværdigheder såsom Blåvand Zoo eller Tirpitz, et historisk museum og kulturcenter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 3.008
Renoveret / Byggeår:1998 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...