Strandnært feriehus til 7 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Kallesensvej 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60579
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Kallesensvej 1 bydes I velkommen til en skøn ferieoplevelse i Blåvand. Det charmerende feriehus, som er renoveret i 2024, er klar til at danne rammen om uforglemmelige øjeblikke. Her møder i både en dejligt ugenert grund tæt på strand og indkøbsmuligheder, samt alle de moderne bekvemmeligheder, som gør hverdagen let, herunder induktionskomfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og energibesparende varmepumpe.

Hyggelig indretning og moderne faciliteter

Træd ind i dette skønne feriehus og lad jer fortrylle af den hyggelige atmosfære og den moderne indretning. Her finder I alt, hvad I behøver for at nyde ferien til fulde. Slap af foran den knitrende ild i brændeovnen efter en dag fyldt med sjov og aktiviteter, eller nyd et afslappende øjeblik i saunaen. Det veludstyrede køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine gør madlavningen til en fornøjelse. Arrangér for eksempel en fælles madlavningsaften med lokale specialiteter eller fisk, som I har købt i Blåvand. Eller lad børnene bestemme menuen og stå for madlavningen, imens de voksne overvåger begivenhederne og nyder et lille glas vin.

De 2 moderne badeværelser med gulvvarme gør morgenrutinerne bekvemme på ferien. Med 4 soveværelser og 7 komfortable sengepladser, herunder 2 dobbeltsenge og 3 enkeltsenge, er der rigelig plads til op til 7 personer i det rummelige feriehus. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Udendørs i den friske vesterhavsluft

Uanset om I vil slappe af på en af de mange terrasser, tage solbad eller nyde en kop varm kaffe, vil I altid kunne finde en lun plet at opholde jer på. Bliver det for varmt, eller har I fået sand imellem tæerne, kan I nyde en forfriskende bruser under åben himmel med den udendørs bruser. Til de små er der en sandkasse, de kan lege i, eller de kan gynge – feriehuset har alt for både børn og voksne. Med en beliggenhed blot 500 meter fra havet og 300 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder er alt inden for rækkevidde.

Ferie ved Danmarks vestligste punkt

Blåvand er en perle på Danmarks vestkyst, der lokker med sine brede sandstrande, imponerende klitter og maleriske landskaber. Beliggende ved Vesterhavet tilbyder Blåvand en skøn kombination af naturskønne omgivelser og et charmerende bymiljø. Uanset om I er til afslapning på stranden, vandre- eller cykelture i det omkringliggende klitlandskab eller spændende oplevelser i byen, har Blåvand noget for enhver smag. Besøg det ikoniske Blåvand Fyr, udforsk Tirpitz-stillingen eller tag på shopping i de hyggelige butikker i byens centrum. Med sin unikke atmosfære og sin skønne natur er Blåvand det perfekte rejsemål for en uforglemmelig ferieoplevelse ved Vesterhavet



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.963
Renoveret / Byggeår:2024 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...