Charmerende feriehus med spa til 6 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Nordslugen 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60580
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Nordslugen 12 kan op til 6 personer holde den næste pause fra hverdagens travlhed i dette feriehus, som er renoveret i 2021. Ideelt til familien, som søger en afslappende og fornøjelig ferieoplevelse. Hunden er også velkommen. Med kun 1000 meter til Vesterhavet kan I her på en vandretur runde Blåvandshuk, se fyret og opleve både den sydlige og den nordlige del af Danmarks vestligste punkt.

Hyggelig og funktionel indretning

Træd ind i det charmerende feriehus og lad jer fortrylle af den hyggelige feriestemning. Et rummeligt opholdsområde byder jer velkommen med en brændeovn, som I kan tænde op i på kølige dage, perfekt til hyggelige aftener efter en dag med udendørs aktiviteter. Arrangér eventuelt en filmaften via Chromecast. Hvis det er nødvendigt, kan I tænde for den omkostnings- og energibesparende varmepumpe, som sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. De 2 soveværelser tilbyder en behagelig nats søvn med 1 dobbeltseng og 1 etageseng – de sidste 2 sovepladser er på hemsen, ideelt for teenagere. Der er 2 badeværelser med gulvvarme samt et spabad og sauna, hvor I kan hygge jer med ekstra wellness i fred og ro.

Udeliv og panoramaudsigt

Træk vejret dybt og nyd den friske havluft på de forskellige terrasser, hvoraf en er overdækket og afskærmet, ideel til udendørs måltider eller bare en stille stund med en god bog. Efter en dag på stranden kan I vaske sandet væk med den praktiske udendørsbruser, eller nyd bekvemmeligheden ved en vaskemaskine og tørretumbler. Med panoramaudsigt over klitlandskabet er dette feriehus ikke kun et tilflugtssted, men også en sand perle i Blåvand. Med kun 1000 meter til Vesterhavet er feriehuset ideelt placeret til strandelskere og vandrere, der søger at udforske den betagende kystlinje. Samtidig er der kun 2500 meter til indkøbsmuligheder, så I aldrig er langt fra bekvemmelighederne.

Ferie med Blåvand som base

Blåvand er en perle på den jyske vestkyst og et sandt paradis for feriegæster, der længes efter smukke strande, maleriske klitlandskaber og en afslappet atmosfære. Denne charmerende kystby byder på en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder for enhver smag og alder. Tag en forfriskende dukkert i det klare havvand, nyd lange gåture langs stranden eller tag på opdagelse i de omkringliggende skove og naturreservater. Blåvand er også kendt for sit livlige handelsliv med hyggelige butikker og lækre spisesteder, hvor I kan prøve regionens specialiteter. Uanset om I er til afslapning på stranden, vandsportsaktiviteter eller kulturelle oplevelser, vil Blåvand med sin charme og skønhed helt sikkert give jer minder for livet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:123 / 2.601
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...