Moderne og lækkert feriehus nær strand og indkøb

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovsletten 17, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71005
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Et fantastisk sommerhus til seks personer. De moderne og lækre omgivelser indbyder til hygge og afslapning i den varme udespa, sommeraftner på den store terrasse eller sofahygge, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Beliggenheden i Fanøbad er tæt på indkøbsmuligheder, spisesteder, golfbane og stranden. Hjertelig velkommen på Skovsletten 17.

Medbringes eget ladekabel er her mulighed for at oplade jeres el-bil. 

Lyst og delikat feriehus med infrarødsauna

Skovsletten 17 kan danne rammerne omkring en fantastisk ferie ved Vesterhavet. Her kan bo op mod seks gæster og kan man virkelig fornemme, hvordan her er kræset for detaljerne. Her kombineres de rustikke murstensgulve med de lysebrune nuancer, der sammen skaber en balanceret og smagfuld indretning. I det store køkkenalrum i forbindelse med stuen, har brændeovnen en central placering, så I mest mulig glæde af den. Nyd det skønne lysindfald og læs en bog fra den fine lille alkove eller i sofaen.

Når der virkelig skal slappes af, kan I benytte jer af infrarødsaunaen, der er at finde på det ene badeværelse. Kom helt ned i gear og få kroppen varmet godt igennem inden sengetid. Når timerne bliver sene, kan I fordele jer på de tre soveværelser. Alle værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, så I er sikret en god nattesøvn. Fra et af værelserne er der adgang til den skønne træterrasse.

Lækkert udemiljø med stor terrasse, udespa og udebruser

Fra feriehusets stue er der flere udgange til den store træterrasse, der indbyder til mange skønne timer i solen. Her venter havemøbler og liggestolene blot på jer! Nyd det gode vejr eller en frokost i skønne under terrassens overdækket del

Efter en hyggelig grillaften kan I sætte jer godt til i udespaen, der har plads til seks personer. Mærk det varme boblende vand og nyd roen, der er over at kigge på de viftede marehalm. Ved siden af udespaen er en udebruser, så I let kan blive skyllet eller vaske sandet af fødderne efter en tur på stranden.

Fanø Bad – et hyggeligt ferieområde med masser af muligheder

Med det skønne stråtækte sommerhus får I en attraktiv beliggenhed tæt på såvel strand som flere gode spisesteder og kun 850 meter fra nærmeste indkøbsmulighed. Her har I rig mulighed for opleve Fanøs skønne natur og liv på stranden. Stranden strækker sig fra Fanøbad i nord til Sønderho i syd, og er et sandt mekka for alle, ligegyldigt om man er til aktiv ferie eller ren afslapning. Stranden er særligt elsket af windsurfere, cyklister, ravsamlere, badegæster, sandslot skulptører og drageflyvere, men mulighederne her er mange.

Den lille ø i vadehavet ligger ud for Esbjerg, Danmarks 5. største by, og nås efter en 12 minutters færgetur. Er I til storby og shopping, kan det anbefales at tage en dagstur til Esbjerg, hvor der både er en lang gågade samt et shoppingcenter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:128 / 1.800
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...