Dejligt sommerhus med sauna og brændeovn i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Nygårdstoft 14, Rindby

- Sommerhusnr.: 72030
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund med plæne, der er omgivet af natur, venter jer dette dejlige sommerhus, som rummer plads til op til 6 personer – et oplagt valg til familien eller vennegruppen. Feriehuset på Nygårdstoft 14 i Rindby på Fanø byder blandt andet på en sauna, som I kan nyde mange afslappende stunder i på jeres ferie.

Hyggelig indretning med sauna

I sommerhuset på Nygårdstoft 14 i Rindby på Fanø venter jer en hyggelig indretning, som I uden tvivl hurtigt vil føle jer godt tilpas i. Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i.

På feriehusets badeværelse har I adgang til saunaen, som inviterer til afslappende stunder i den dejlige varme, hvor I kan få ladt jeres batterier op igen. På badeværelset har I desuden gulvvarme, så I slipper for kolde fødder fra morgenstunden.

Når I vil samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder, er det sommerhusets alrum, I skal søge mod. Her ligger køkken, stue og spiseplads i åben forbindelse, og dermed er rammerne sat for mange hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film.

I alrummet sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitren og varme, og derudover har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima i feriehuset. Desuden har I praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde.

Stort, skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

På sommerhusets grund, der er 2.000 kvadratmeter stor, venter jer et stort, skønt udeområde, hvor der er noget for både store og små, så hele ferieflokken kan nyde de solrige feriedage udendørs. Til familiens yngste er der en sandkasse og et gyngestativ i haven, som de kan få glæde af.

Mens børnene har gang i legen i haven, kan de voksne finde en god plads i solen på terrassen, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøblerne og liggestolene. Som det efterhånden bliver aften, kan I tilberede en lækker middag på grillen, som I kan nyde på terrassen.

Oplev Fanøs smukke natur

På Fanø er der en masse smuk natur, som I kan tage ud at udforske i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet tage til stranden, der ligger 1 kilometer fra feriehuset på Nygårdstoft 14, hvor I kan gå ture, flyve med drage, lede efter rav og meget andet.

I kan også tage en tur til plantagen, der er beliggende mellem Rindby og Sønderho. I plantagen kan I komme helt tæt på naturen ad plantagens stier, som I kan gå og cykle ad. På jeres tur i plantagen kan I også besøge skovlegepladsen, som børnene helt sikkert vil elske at opleve.

Når I skal holde ferie på Fanø, skal I først omkring Esbjerg. Fra Esbjerg skal I sejle med færgen til Fanø på blot 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72030

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus. Es ist alles da was mann braucht. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauber,die Küche perfekt eingerichtet mit grosser Arbeitsfläche und alles da was man braucht. Ein sehr schönes Haus,die Betten waren sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und wunderschön gelegen.
Die Inneneinrichtung könnte etwas moderner sein aber es ist alles vorhanden was man braucht.
Besonders schön ist die geschützte Lage und Terrasse!
Der Blick in unberührte Natur und viele Tiere die das Haus umgeben.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...