Unik ferieoplevelse for 6 personer og hund på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønder Kirketoft 1, Rindby

- Sommerhusnr.: 72105
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Går I og drømmer om en uforglemmelig ferie på Fanø hvor samvær og naturoplevelser er i fokus, så er dette feriehus det helt rigtige for jer. Feriehuset på Sønder Kirketoft 1 i Rindby er beliggende i idylliske omgivelser, og byder på alt hvad I skal bruge til en afslappende ferie. Med 3 rummelige soveværelser med dobbeltsenge og både gæste wc og badeværelse med spabad, er feriehuset til 6 personer oplagt for en ferie for den lille familie eller vennepar – og så er jeres hund endda også mere end velkommen.

En oase af hygge med brændeovn

Med et boligareal på hele 162m2 fordelt på 2 etager, er der masser af plads til fælles aktiviteter eller afslapning. Her venter jer et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur, der gør madlavningen til en leg, og den separate fryser på 90 L giver tilstrækkelig plads til jeres madvarer.

Både stueetagen samt første sal byder på en behagelig siddegruppe, hvor I kan samles som familie til en god film eller et slag kort. Brændeovnen i stueetagen sørger for en varm og hyggelig stemning, især i de køligere måneder. Sæt jer til rette sammen i de behagelige møbler, og nyd den hyggelige stemning.

I feriehuset venter jer 3 soverum, hver med komfortable dobbeltsenge, hvor I kan samle fornyet energi til de kommende feriedage. Førstesalen er indrettet med 2 soverum samt et lille, men praktisk badeværelse med toilet og håndvask. I stueetagen har I et større badeværelse med vaskemaskine og spabad, der indbyder til ren afslapning. Luk øjnene og mærk, hvordan boblerne løsner alle spændinger.

Feriehuset opvarmes via en energisparende varmepumpe, der sørger for et behagelig indeklima året rundt.

Afslapning og naturoplevelse

Den smukke naturgrund giver masser af plads til leg, afslapning og hygge. Nyd den friske luft og den rolige atmosfære på den åbne eller overdækkede terrasse, perfekt til en solrig morgenmad eller en hyggelig middag under åben himmel. Brug grillen til at tilberede lækre måltider mens de små leger på gyngerne.

Feriehuset på Sønder Kirketoft 1 ligger kun 900 meter fra stranden og det brusende Vesterhav, så I kan nyde den friske havluft og den fine sandstrand. Her kan I gå ture hånd i hånd, samle muslingeskaller og rav eller bygge fine sandslotte. Mulighederne er her mange.

Fanø byder på mange seværdigheder og aktiviteter for både store og små. Det kan anbefales enten at medbringe eller leje cykler på øen, da Fanø er særlig fremkommelig via de mange anlagte cykelstier der fører jer fra Nordby til Sønderho og på tværs. Tag et smut ned til den store skovlegeplads, besøg hundeskoven med jeres firbenede ven eller tag et smut til Pælebjerg og nyd den storslåede udsigt udover Fans uberørte natur.

Fanø nås via en kort sejltur fra Esbjerg, hvor I måske kan være heldige at opleve en del af Fanøs store sælkoloni, der ved lavvande hviler sig på sandbanken ved indsejlingen til Nordby.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:162 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1949

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...