Strandnært feriehus til 5 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Kåverdalen 24, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73003
5 pers.
Antal personer
430 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På den skønne naturgrund, Kåverdalen 24 i Sønderho finder I dette idylliske sommerhus til 5 personer. Hunden er også velkommen. Med kun 430 m til Vesterhavet kan I her nyde opholdet med fri adgang til natur, sandstrand og en daglig dukkert. Feriehuset er nænsomt renoveret i 2021, og her er både brændeovn og daglige fornødenheder, som opvaskemaskine, induktionskomfur, gulvvarme på badeværelset og danske TV-kanaler til rådighed for jer.

Lys og charmerende indretning

På Kåverdalen 24 indfinder feriestemningen straks, man træder ind ad døren. De lyse gulve og hvidmalede, træbeklædte vægge og lofter giver sammen med det fine lysindfald gennem vinduespartierne en dejlig lys og let stemning. Med ild i brændeovnen kan man nyde en varm kop kaffe i sofagruppen eller spille et brætspil ved spisebordet. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver, for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden. Der er en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur.

Badeværelset har bruser og gulvvarme. I de 3 soveværelser er 5 komfortable sengepladser, 1 dobbeltseng på 180 x 200 cm, 1 seng på 120 x 200 cm og 2 enkeltsenge på 80 x 200 cm. Her kan I hvile godt ud i den friske vesterhavsluft – læg mærke til, at den gør noget godt for nattesøvnen. Der er en vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien.

Udelivet på terrassen og naturgrunden

Terrassen omkring feriehuset har både en åben, en afskærmet og en overdækket del, så I kan rykke rundt efter vejrforholdene. Tag plads i de komfortable havemøbler og slap af i solen, eller med en god bog. Nyd naturoplevelsen, som er lige ved døren på den pragtfulde naturgrund. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en tur til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet. Det er altid en oplevelse – uanset vejret.

Ferie i Sønderho

Charmerende Sønderho ligger på sydspidsen af Fanø. Her får I masser af stemning blandt de stråtækte skipperhuse, og Fanø er også kendt for sine mange kulturoplevelser, som musikarrangementer, festivaler, kunst og museer med mere. Er I naturinteresserede, er der meget at opleve på Fanø – den typiske vestjyske flora med marehalm, hjelm, lyng og fyrretræer dominerer i det kuperede klitlandskab. Med Vadehavet lige udenfor døren vil I også kunne spotte rov- og vadefugle samt ganske ofte sæler, som soler sig på bankerne ved ebbe.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.612
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (69 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...