14-personers sommerhus med pool og billard på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Vester Storetoft 35, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73046
14 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 12
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Et stort og rummeligt feriehus med gode faciliteter som swimmingpool, billard og en stor grøn have med trampolin til leg. Vester Storetoft 35 på Fanø er hele 225 m2 og plads til 14 feriegæster og en hund – et oplagt feriehus til ferie med venner eller den store familiesammenkomst. Hjertelig velkommen!

Et lyst feriehus med aktiviteter for hele familien

Træd indenfor i dette børnevenlige feriehus, der byder på aktiviteter for store og små. Feriehuset er lyst, rummeligt og indretningen holdt i rolige farver. Med 3 fine badeværelser, 7 gode soveværelser samt en stor hems kan alle finde en rolig krog. Aktivitetsrummet, poolrummet og det skønne alrum indbyder derimod til timevis af sjov og gode stunder med fællesskab.

Sommerhusets hjerte er det store alrum med stue og åbent køkken i ét, hvor I kan slappe af foran den knitrende brændeovn, se film eller spille brætspil sammen. For de spilleglade er der i rummet ved siden af et poolbillardbord, der indbyder til sjove timer. Her kan I kåre feriens bedste billardspiller.

I poolrummet er I lovet mange gode stunder uanset årstiden. Poolområdet, som omfatter en 12 kvadratmeter stor pool, tilbyder masser af plads til leg og svømning for både børn og voksne. Også her finder I feriehusets sauna og spa – perfekt til gode afslappende feriestunder og efter en lang gåtur ved Vesterhavet. For at holde energiomkostningerne nede, opvarmes poolen ved hjælp fra den energibesparende varmepumpe.

Udendørslege, trampolin og hyggelige grillaftner

Den store plænegrund tilbyder masser af plads til udendørs spil og sjov, herunder en trampolin, hvor børnene kan hoppe og lege. På den flade græsplæne er der god plads til alt fra fodbold til kongespil, mens der kan slappes af i havemøblerne på terrassen – her finder I naturligvis også liggestole!

På terrassen kan I nyde solens varme, læse en god bog med en kop kaffe og selvfølgelig holde nogle skønne grillaftner. Dæk op, få tændt op i grillen og tilbered et lækkert sommermåltid. Det er ægte feriehygge!

Naturskønne og dejlige Fanø

Fra feriehuset har I blot 1000 meter til både strand og by. Sønderho strand er oplagt til en god gåtur eller ravsamling, men for en tur i bølgen blå anbefales det at tage turen til Rindby Strand. Stranden mellem Sønderho og Fanø Bad er farbar i både bil og på cykel. Det kan anbefales at medbringe eller leje cykler, da man let kommer rundt via de mange cykelstier, der fører jer igennem uberørt natur og de små byer.

Sønderho by indeholder flere indkøbsmuligheder og specialbutikker samt restauranter med lokale specialiteter. Her er der noget for enhver smag. I Sønderho kan I deltage i sælsafari på Galgerev, se Sønderho Mølle eller besøge Æ Kåver, et vartegn på Fanø.

Fanø byder også på naturoplevelser for hele familien i form af en stor lukket hundeskov, en fantastisk skovlegeplads med grillområde og golfbaner. Fanø nås via færge fra Esbjerg, hvor overfarten tager små 12 minutter. Skulle det regne en dag, kan I tage på shopping i Broen, der også findes i Esbjerg.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:225 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...