Fantastisk feriehus til 5 personer og 2 hunde i Sønderho

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderho Strandvej 31, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73097
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På en smuk naturgrund i Sønderho på Fanø, venter dette charmerende feriehus på Sønderho Strandvej 31 på at byde jer indenfor til en uforglemmelig ferie. Her er der plads til 5 personer fordelt på 3 soverum og et badeværelse – og jeres 2 hunde er der også tænkt på. Her er der nemlig lavet indhegning på en del af grunden, så børn og hunde kan boltre sig frit imens I nyder sommerdagene på terrassen. Har I el- eller hybridbil, er der her også lademulighed i form af kraftstik. Medbring selv ladekabel.

Lys og rummelig indretning med brændeovn og varmepumpe

Fordelt på de 65 m2 får I her et stort køkkenalrum, hvor det velindrettede køkken med både opvaskemaskine og vaskemaskine ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue, hvor I kan samles til en hyggeaften foran fjernsynet eller et spil kort omkring spisebordet. Der er gratis internetforbindelse, så I kan dele ferieminderne med dem derhjemme.

Sommerhuset indeholder 3 soverum der er indrettede med henholdsvis en dobbeltseng, 2 enkeltsenge og én enkeltseng – perfekt for den lille familie. Dertil naturligvis også et badeværelse med bruseniche.

Feriehuset opvarmes via en luft-luft varmepumpe, der sørger for effektiv opvarmning samt et godt indeklima.

Træterrasse med indhegnet område og oplevelser på Fanø

Feriehuset på Sønderho Strandvej 31 er beliggende på en smuk kuperet naturgrund, med en skøn træterrasse der er indrettet med havemøbler og grill, så I kan tilberede og nyde jeres måltid direkte under åben himmel. Derudover står der solvogne til rådighed, så I kan dase i solen imens børn og hunde boltrer sig frit – her er en del af grunden nemlig indhegnet.

Fra feriehuset har I blot 1000 meter til både strand og by. Sønderho strand er oplagt til en god spadseretur eller ravsamling, men for en tur i bølgen blå anbefales det at tage turen til Rindby Strand. Stranden mellem Sønderho og Fanø Bad er farbar i både bil og på cykel. Det kan anbefales enten at medbringe eller leje cykler på øen, da Fanø er særlig fremkommelig via de mange anlagte cykelstier, der fører jer igennem uberørt natur og smukke små byer.

Sønderho by indeholder flere indkøbsmuligheder og specialbutikker samt restauranter med lokale specialiteter. Her er der noget for enhver smag, uanset om I er til gourmet oplevelser eller seværdigheder. I Sønderho kan I deltage i sælsafari på Galgerev, komme op og se Sønderho Mølle eller besøge Æ Kåver, et vartegn på Fanø.

Fanø byder også på naturoplevelser for hele familien i form af en stor lukket hundeskov, en fantastisk skovlegeplads med grillområde og golfbaner. Fanø nås via færge fra Esbjerg, hvor overfarten tager små 12 minutter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.033
Renoveret / Byggeår:2022 / 1977

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...