Feriehus for 4 personer og 1 hund med panoramaudsigt på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Kåverknoldene 5, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73099
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ved den smukke landsby Sønderho på Fanøs sydspids, venter jer på Kåverknoldene 5 et lækkert og velindrettet feriehus med plads til 4 personer og hund – perfekt til den lille familie eller vennepar. Her får I en uovertruffen beliggenhed med panoramaudsigt til den storslåede vadehavsnatur, samt en stilfuld og komfortabel indretning. Feriehuset er udstyret med brændeovn og chromecast, og ligger blot 300 meter fra Sønderho strand. Her har I de perfekte rammer for jeres ferie i skønne Sønderho.

Livlig og moderne indretning med brændeovn som hyggefaktor

Feriehusets indretning emmer af hygge, og de nænsomt sammensatte farver giver et varmt og moderne udtryk, så I med det samme vil føle jer hjemme. Her kan I samles i det rummelige køkkenalrum til hyggelige stunder omkring spisebordet med et brætspil, madlavning i det velindrettede køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur eller en hyggeaften i sofaen foran den knitrende brændeovn, med en god film der kan streames via chromecast.

De 3 soverum er indrettet med henholdsvis to 160x200cm dobbeltsenge og en 120x200cm enkeltseng. Her kan I trække jer tilbage og samle fornyet energi til næste feriedag i de behagelige senge. Derudover indeholder feriehuset et moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme, så I ikke skal bekymre jer om kolde fødder i vintermånederne.

Feriehuset opvarmes med en energisparende varmepumpe, der sørger for et godt indeklima samt en effektiv opvarmning.

Fantastisk terrasse med storslået panoramaudsigt udover vadehavsnaturen og Æ Kåver

Feriehuset på Kåverknoldene 5 er omkranset af en lukket træterrasse, hvorpå I kan sætte jer til rette i de fine havemøbler og nyde udsigten udover landskabet, den salte havluft og fuglenes kvidren. Her er der lagt op til hyggelige dage med samvær og sol, og når dagen går på hæld, kan I tænde op i gasgrillen, og nyde lokale specialiteter der kan fås hos de mange gårdbutikker omkring på øen.

Fra feriehuset har I blot 300 meter ned til Sønderho strand, som indbyder til lange gåture i solnedgangens skær – og det er også her I kan være heldige at opleve en del af den store sælkoloni der lever i farvandet omkring Fanø. Er vejret dog til en badetur anbefales det at tage turen op til Rindby strand, der byder på lækkert sand, dejligt badevand og livreddere hen over sommeren. Stranden er Fanø Bad til Sønderho er farbar i både bil og på cykel.

Aktiviteter i om omkring Sønderho

Fanø byder på aktiviteter for enhver. Her kan I prøve kræfter med diverse strandsportsaktiviteter, en stor skovlegeplads for børn og barnlige sjæle samt en indhegnet hundeskov for familiens firbenede ven.

Den smukke landsby Sønderho byder på små krogede gader, skønne specialbutikker og kulinariske oplevelser. Dette er altså det perfekte feriested for den lille familie eller vennepar på tur sammen.

Velkommen til en skøn ferie på Vadehavets perle – Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 73099

DE
D.
sagde , Deutschland

Niedliches, modernes Ferienhaus im typisch dänischen Stil. Schöne Aussicht auf die Nordsee, in den Dünen gelegen. Kurzer Weg in den Ort, Fahrradverleih und kleines Café im Ort. Supermarkt hat auch alles.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten einen sehr schönen ersten Urlaub mit unserem 12 Wochen alten Baby. Das Haus war für uns drei perfekt und der Service von Esmark gefiel uns sehr gut. Alle waren sehr nett und freundlich. Auch unser Hund war willkommen. Wir empfehlen Esmark gerne weiter 🙂



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.233
Renoveret / Byggeår:2023 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...