Stort poolhus til 8+2 personer på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Præstemarken 11, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73122
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et stort poolhus til 8+2 personer på Fanø? Så tag et nærmere kig på dette sommerhus på Præstemarken 11, hvor familien kan samles til en god ferie med plads til både afslapning og leg. Sommerhusets poolrum byder på en 18 m² stor pool, spabad, bruser og sauna. Udendørs kan I hygge jer med eftermiddagskaffen på den store lukkede terrasse.

Poolhus til 8+2 personer

Et af sommerhusets highlights er poolrummet, hvor I kan bade i poolen og efterfølgende slappe af i spabad og sauna. Her er der altså rig mulighed for både sjov og leg samt afslapning og velvære.

Efter et par timer med badetøjet på, kan I sætte jer godt til rette i stuens sofa. Her kan I holde en hyggelig filmaften med popcorn og bland selv-slik. I sommerhuset er der danske tv-kanaler. For ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen. Desuden er der en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til at holde en behagelig temperatur.

Sommerhuset har gulvarme over alt, et nyt veludstryet køkken, 2 gode badeværelser, og til natten kan I fordele jer på de 4 værelser til en god nats søvn. Der er også en hems med madrasser, som børnene helt sikkert vil elske.

Som et ekstra plus er der et ekstra køle/fryseskab samt en vaskemaskine i sommerhuset, så I kan vaske lidt håndklæder efter en dag i pool, spabad og sauna.

Dette sommerhus udlejes ikke til ungdomsgrupper. 

Lukket terrasse med sandkasse

Sommerhuset har en skøn, lukket terrasse, hvor I trygt kan lade de yngste gå frit rundt, uden de går på opdagelse i området på egen hånd. På terrassen er også en sandkasse, og sommerhuset ligger op til et stort fredet areal på en stor ugenert kombineret natur- og klitgrund med god plads til leg.

Mens børnene leger, kan I nyde en kop kaffe i havemøblerne eller solbade i liggestolene. Til aften kan I tænde op i grillen og nyde en lækker grillmiddag i sommersolen.

Sommerhus i Sønderho

Sommerhuset ligger i Sønderho på den populære ferieø Fanø. Byen ligger på Fanøs sydspids, hvor der er et godt stisystem til friske gåture. Fra sommerhuset er der 1,5 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed.

Sommerhuset ligger 1 kilometer fra stranden, der er en af Danmarks bedste og mest børnevenlige. Her er der gode muligheder for at finde rav, og der er desuden mulighed for badning, surfing, drageflyvning og meget andet.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:191 / 2.906
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...