Indbydende sommerhus til 6 personer med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lakolk 178, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83009
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette traditionelle og komfortabelt indrettede sommerhus til 6 feriegæster og 2 hunde venter på jer her på Lakolk 178. Feriehuset ligger på den populære ferieø Rømø i Vesterhavet, og herfra har I kun 700 meter til stranden. I sommerhuset har I blandt andet en energibesparende varmepumpe, og til børnene er der en trampolin på naturgrunden. Feriehuset byder desuden på både et vildmarksbad og en sauna. Sommerhuset er renoveret i 2022, og her vil I hurtigt føle jer hjemme i de skønne omgivelser.

Indbydende uderum med vildmarksbad og overdækket terrasse

Det hyggelige sommerhus ligger på en naturgrund i ferieområdet Lakolk. Mens forældrene slapper af med en kop te på den delvist overdækkede terrasse, kan børnene boltre sig og lege i haven.

Der er en gynge og en trampolin til familiens yngste. Når solen går ned i horisonten sidst på aftenen, kan I varme vildmarksbadet op og se stjernehimlen over Rømø herfra.

Som et ekstra plus er der mulighed for at oplade elbilen ved sommerhuset.

Indbydende indretning med sauna og brændeovn

I feriehuset venter jer en hyggelig og indbydende indretning. Den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur, mens brændeovnen også spreder en ekstra hyggelig feriestemning.

Spiseplads, stue og køkken ligger i åben forbindelse, så her indbydes der til mange hyggelige stunder med hele familien – også når der skal laves mad.

De 2 badeværelser i sommerhuset er særligt praktiske; ingen kø om morgenen, så dagen kan starte afslappet ud. Her er desuden gulvvarme, så I ikke fryser fødderne. Efter en lang gåtur på stranden kan I varme jer i sommerhusets sauna.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 gode soveværelser, hvoraf der er 2 dobbeltsenge. Det sidste værelse er indrettet med en køjeseng, som er et stort hit for børnene.

Ferie ved Vadehavet på Rømø

Rømø er en af de danske vadehavsøer og nås via en dæmning fra fastlandet. Øen byder på en række forskellige udflugtsmuligheder, såsom butikscentret i Lakolk eller sandstranden, som er tilgængelig i bil. Især vandsportsentusiaster får noget for pengene her.

Til en dagstur kan en tur til Legoland i Billund eller til naboøen Sild anbefales. Til en større shoppetur kan I besøge Tønder eller Danmarks ældste by, Ribe.

Det siger vores gæster om sommerhuset 83009

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön und gut aufgeteilt. Es bietet Comfort, wer es möchte. Man muss aber nichts davon nutzen wie Sauna oder Wirlpools. Er gibt ein Trampolin und Schaukeln im Garten und verschiedene Sitzmöglochkwiten auf der Terasse. Der Strand ist sehr nah, Einkaufsmöglichkeiten auch. Ein schönes Haus, voll eingerichtet und läd zum wohlfühlen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat 3 Schlafzimmer, 1 kleines Duschbad und das große Bad mit Dusche, Wirlpool und Sauna. Ferner gibt es auch draußen noch einen Wirlpool, der natürlich nicht März/April genutzt werden kann. Die Schlafzimmer waren auch gut gegen Geräusche isoliert, so dass wir keine Probleme mit unseren 2 Hunden und Fernseh gucken hatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes, gut ausgestattetes Haus. Beide Badezimmer sind mit Glasduschtüren und funktionalen Möbeln bestückt. In der Küche finden sich ausreichend Geschirr und Töpfe.
Sitzmöglichkeiten sowohl innen und außen ausreichend vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 700
Renoveret / Byggeår:2022 / 1996

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...