Hyggeligt strandnært sommerhus med skønne udearealer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lakolk 159, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83109
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus nær indkøb og stranden, der er små 700 meter fra huset. Fra terrassen er den fineste udsigt udover de fredfyldte naturplantager, mens den står på familiehygge med film foran brændeovnen på de køligere dage.

Komfort til hele familien og gennemtænkt indretning

Udefra ligner Lakolk 159 et klassisk sommerhus med sin sorte træbeklædning. I 2024 totalrenoveres feriehuset indvendigt, så det fremstår nyt og lyst for de kommende feriegæster. Feriehuset er velegnet til seks feriegæster – perfekt til familieferien eller venneferie. De 76 m2 fordeler sig på ét badeværelse, stort leverum hvor køkken og stue smelter sammen samt tre soveværelser. To værelser har dobbeltsenge, mens det sidste er et perfekt børneværelse med køjesengen, 70×190. Her er plads til at være barn, og det vil uden tvivl falde i god jord hos de små!

Samlingspunktet inden døre bliver dog alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue er i forlængelse af hinanden. I køkkenet kan der tilberedes lækker mad, der senere skal en tur på gasgrillen eller måske bages en kage til kaffen? Den kedelige oprydning klares heldigvis af opvaskemaskinen. Rummets store glasdøre og vinduer bidrager med masser af dagslys, mens brændeovnens placering i midten skaber en natur opdeling mellem køkken og stue. På denne måde spredes dens varme og hygge også i hele rummet.  Slå efterfølgende benene op i sofaen med en god bog eller hyg med jeres yndlingsbrætspil– alt imens pejsens varme og hygge spredes. Stuen har desuden en energibesparende varmepumpe, mens I til højre for indgangen har adgang til et lille separat opbevaringsrum, der også indeholder en tørretumbler.

Skøn terrasse og central beliggenhed

Solskinstimerne kan nydes fra en af de skønne terrasser, hvorfra der er udsigt over de grønne områder. En på forsiden af sommerhuset samt en stor træterrasse i nordøst. Her venter havemøbler og liggestolene på jer. Mens der bliver solet på terrassen, kan de små gynge på gyngerne eller bygge store sandslotte i sandkassen.

På de gode sommeraftener vil hele familien sikkert nyde at samles foran grillen, hvor der tilberedes lidt ekstra lækkert. Nyd måltidet med lidt ekstra godt at drikke og en drink i loungesofaen på terrassen.

Shopping og spisesteder ligger 1 km væk. Der er også et wellness-resort på øen, hvor du kan finde swimmingpools, saunaer, bowling og meget mere. 

Rømø er en af de danske vadehavsøer og byder på smuk natur. Øen byder på en række forskellige udflugtsmuligheder, såsom butikscentret i Lakolk eller den brede sandstrand. Især vandsportsentusiaster får noget for pengene her. Som en dagstur kan en tur til Legoland i Billund eller til naboøen Sild anbefales. Til en større shoppetur kan I besøge Tønder eller Danmarks ældste by, Ribe.

Det siger vores gæster om sommerhuset 83109

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes, helles und gemütliches Ferienhaus in guter Lage mit wunderschöner Aussicht von der Terrasse



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2024 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...