Hyggeligt feriehus til 2 personer i Sønderjylland

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllegade 8, Højer

- Sommerhusnr.: 88072
2 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den sønderjyske by Højer finder I dette skønne feriehus til 2 personer og 1 hund. Feriehusets adresse på Møllegade 8 betyder, at I ikke er langt fra Højer Mølle, som I også har udsigt til fra den idylliske terrasse. Fra den centrale beliggenhed har I blot 300 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Skønt udeområde på indhegnet plænegrund

Feriehuset ligger på en lille og skøn plænegrund, der er indhegnet. I kan derfor trygt lade hunden gå frit uden at bekymre jer, om den skulle gå på opdagelse i byen på egen hånd. Terrassen vil uden tvivl blive jeres yndlingssted ved feriehuset på en lun sommerdag, hvor komfortable havemøbler står klar til jer.

Derudover er det naturligvis oplagt at slutte feriedagen af med en lækker grillmiddag på terrassen efter en god dag, hvad enten den har stået på afslapning eller oplevelser i området. Under middagen kan I eventuelt planlægge morgendagens ferieaktiviteter.

Ferie for 2 personer

Det hyggelige feriehus byder plads til 2 personer, og er derfor ideelt til parret, der ønsker en dejlig ferie i hyggelige omgivelser. I sommerhuset er der Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm, hvis vejret en enkelt aften ikke er til hygge på terrassen.

På sommerhusets badeværelse med gulvvarme finder I både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske lidt tøj eller håndklæder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng til en god nats søvn.

Oplevelser nær den sønderjyske by Højer

Når I holder ferie i Højer, er der en række af oplagte udflugtsmuligheder. En køretur mod nordvest bringer jer til den naturskønne vadehavsø Rømø, som absolut er et besøg værd. Eller hvad med en tur til Schackenborg Slot i idylliske Møgeltønder?

En tur til slottet kan I også kombinere med en smuttur over grænsen til Tyskland, som kun ligger få kilometer derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88072

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt für 2 Personen, sehr ruhig, nicht das übliche Ferienhaus auf Grund des Alters des Hauses etwas Besonderes

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber. Einfach chique. Museal gelegen. Einfach toll!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten ein schönes Ferienhaus mit eingezäunten Garten, ideal für unseren Hund. Das Haus hat alles was für den täglichen Bedarf benötigt wird und ist sehr hyggelig eingerichtet. Das einzige Manko ist das etwas durchgesessene Sofa aber ansonsten würden wir das Haus so weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:80 / 216
Byggeår:1880

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...