Røgfrit feriehus med lukket terrasse i roligt område

4
3498
Arvidvej 146, Bjerregård - Søg på husnr. A1044

Med en skøn beliggenhed nær stranden er feriehuset helt ideelt til en dejlig ferie med gåture langs vandet og hygge på terrassen. Det er egnet til børnefamilier evt. med hund, da det ligger for enden af en rolig sidevej næsten uden trafik, der er både gynger og sandkasse, og terrassen er lukket.

Hyggeligt, røgfrit feriehus med både sauna og spabad

Feriehuset er dejligt og rummeligt, så du her har god plads sammen med familien. Især spiseafdelingen og stuen indbyder til hygge og kvalitetstid og fra det åbne køkken kan du også deltage i samværet, mens du forbereder lidt lækkert feriemad.

Der er også et ekstra køleskab (100 L.), så du har plads til medbragt mad og drikkevarer. Og på musikanlægget kan du også bruge Airplay.

På det ene af de to badeværelser er der både spabad og sauna, hvor du kan forkæle dig selv og slappe af med lidt wellness. Og børnene vil sikkert også elske en tur i de varme bobler.

Stor lukket terrasse – perfekt til familien med småbørn og hunde

Der er en dejlig lukket terrasse, hvor du sagtens kan lade småbørn og hunde færdes under mindre opsyn. Da den er sydvest-vendt vil du her kunne nyde solen det meste af dagen, og endda få dagens sidste solstråler med, mens bøfferne vendes på grillen. Skulle vejret vise sig fra sin drilske side, kan du også sidde i ly og læ under terrassens halvtag.

Lige ved siden af terrassen er der opstillet gynger og en sandkasse, hvor børnene kan lege, mens du kigger på og bare nyder ferien i den smukke natur og friske luft.

Dejlig beliggenhed i et roligt område nær stranden

Feriehuset ligger på Arvidvej, der ligger i et dejligt roligt feriehusområde ca. 17 kilometer fra Hvide Sande. Herfra er der kun ca. 400 meter ned til stranden, hvor du sikkert vil tilbringe mange timer med familien. Her kan du nyde en gåtur langs vandet med hunden, samle sten og muslingeskaller, eller bygge sandslotte eller flyve med drage sammen med børnene.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...