Røgfrit feriehus med lukket terrasse i roligt område

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 146, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1044
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Med en skøn beliggenhed nær stranden er feriehuset helt ideelt til en dejlig ferie med gåture langs vandet og hygge på terrassen. Det er egnet til børnefamilier evt. med hund, da det ligger for enden af en rolig sidevej næsten uden trafik, der er både gynger og sandkasse, og terrassen er lukket.

Hyggeligt, røgfrit feriehus med både sauna og spabad

Feriehuset er dejligt og rummeligt, så du her har god plads sammen med familien. Især spiseafdelingen og stuen indbyder til hygge og kvalitetstid og fra det åbne køkken kan du også deltage i samværet, mens du forbereder lidt lækkert feriemad.

Der er også et ekstra køleskab (100 L.), så du har plads til medbragt mad og drikkevarer. Og på musikanlægget kan du også bruge Airplay.

På det ene af de to badeværelser er der både spabad og sauna, hvor du kan forkæle dig selv og slappe af med lidt wellness. Og børnene vil sikkert også elske en tur i de varme bobler.

Stor lukket terrasse – perfekt til familien med småbørn og hunde

Der er en dejlig lukket terrasse, hvor du sagtens kan lade småbørn og hunde færdes under mindre opsyn. Da den er sydvest-vendt vil du her kunne nyde solen det meste af dagen, og endda få dagens sidste solstråler med, mens bøfferne vendes på grillen. Skulle vejret vise sig fra sin drilske side, kan du også sidde i ly og læ under terrassens halvtag.

Lige ved siden af terrassen er der opstillet gynger og en sandkasse, hvor børnene kan lege, mens du kigger på og bare nyder ferien i den smukke natur og friske luft.

Dejlig beliggenhed i et roligt område nær stranden

Feriehuset ligger på Arvidvej, der ligger i et dejligt roligt feriehusområde ca. 17 kilometer fra Hvide Sande. Herfra er der kun ca. 400 meter ned til stranden, hvor du sikkert vil tilbringe mange timer med familien. Her kan du nyde en gåtur langs vandet med hunden, samle sten og muslingeskaller, eller bygge sandslotte eller flyve med drage sammen med børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1044

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus. Velindrettet. 4 store, regulære værelser med god skabsplads. Hyggelig og rummelig stue. 2 badeværelser. God beliggenhed i roligt område og tæt på stranden. Kan bestemt anbefales. Kommer her meget gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god beliggenhed nær strandenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...