Velholdt feriehus på Kr. Madsensvej i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 24, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3476
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og meget velholdte feriehus på Kr. Madsens Vej 24 i Haurvig byder fra sommerhusets terrasse på en skøn udsigt til et stort engområde mod fjorden. Sommerhuset har plads til 6 overnattende gæster, fordelt på tre gode soverum. Alt i alt et feriehus, der fremstår pænt og lyst overalt.

Feriehus på Kr. Madsensvej

Alt i sommerhusets indretning fremstår lyst og velholdt. Vægge og lofte er holdt i helt lyse og sarte nuancer. Samtidig går loftet til kip i stuen, hvilket skaber en rigtig god følelse af rumlighed i rummet. De store vinduespartier ved terrasseområdet sørger samtidig for at invitere en masse lys indenfor, som er med til at forstærke effekten.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue- og opholdsrummet, hvor I også finder et TV med cromecast. Køkkenet er lyst og pænt og har rigtig god bordplads.

Sommerhuset har tre soverum, som alle er med dobbeltseng. Fra feriehusets stue er der udgang til terrasseområdet. Det er her forårs- og sommerlivet leves med udsigt til det flotte engområde, der breder sig ned mod fjorden. Til sommerhuset hører desuden en garage, så bilen kan parkeres i læ for vind og vejr.

Tag til havnebyen Hvide Sande

Vil I på tur i området, så kan en tur til havnebyen Hvide Sande bestemt anbefales. Byen ligger bare 7 kilometer fra sommerhuset. Her finder I gode indkøbsmuligheder, svømmehal, vandsportsfaciliteter, vandskibane, butikker, lækre spisesteder og meget, meget mere.

Har I cyklerne med på ferien, kan I også komme til havnebyen via. cykelstien, som samtidig byder på en smuk naturoplevelse i hede og klitter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3476

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med lækkert nyt køkken. Overalt fra huset og grunden er der en helt
fantastisk udsigt over strandengen med et væld af vilde blomster, og med Ringkøbing fjord i baggrunden. Der er få skridt ned til fjorden, og heller ikke langt ned til havet, især ikke, når man har fundet den direkte rute ad stierneSoverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...