Velholdt feriehus på Kr. Madsensvej

3.5
icon
icon
icon
icon
2158
Kr Madsens Vej 24, Haurvig - Søg på husnr. D3476

Dette dejlige og meget velholdte feriehus på Kr. Madsens Vej i Haurvig byder fra husets terrasse på en skøn udsigt til et stort engområde mod fjorden. Huset har plads til 6 overnattende gæster, fordelt på tre gode soverum. Alt i alt et hus, der fremstår pænt og lyst overalt.

Feriehus på Kr. Madsensvej

Alt i husets indretning fremstår lyst og velholdt. Vægge og lofter er holdt i helt lyse og sarte nuancer. Samtidig går loftet til kip i stuen, hvilket skaber en rigtig god følelse af rumlighed i rummet. De store vinduespartier ved terrasseområdet sørger samtidig for at invitere en masse lys indenfor, som er med til at forstærke effekten.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue- og opholdsrummet. Køkkenet er lyst og pænt og har rigtig god bordplads. Huset har tre soverum, som alle er med dobbeltseng. Fra husets stue er der udgang til terrasseområdet. Det er her forårs- og sommerlivet leves med udsigt til det flotte engområde, der breder sig ned mod fjorden. Til huset hører desuden en garage.

Tag til havnebyen Hvide Sande

Vil I på tur i området, så kan en tur til havnebyen Hvide Sande bestemt anbefales. Byen ligger bare 7 kilometer fra huset. Her finder I gode indkøbsmuligheder, svømmehal, vandsportsfaciliteter, vandskibane, butikker, lækre spisesteder og meget, meget mere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.000
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...