Dejligt feriehus med brændeovn på Kr. Madsens Vej i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 24, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3476
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte feriehus på Kr. Madsens Vej 24 i Haurvig byder fra sommerhusets terrasse på en skøn udsigt til et stort engområde mod fjorden. Sommerhuset har plads til 6 overnattende gæster, fordelt på tre gode soverum. Alt i alt et feriehus, der fremstår pænt og lyst overalt.

Feriehus på Kr. Madsens Vej

Alt i sommerhusets indretning fremstår lyst og velholdt. Vægge og lofte er holdt i helt lyse og sarte nuancer. Samtidig går loftet til kip i stuen, hvilket skaber en rigtig god følelse af rumlighed i rummet. De store vinduespartier ved terrasseområdet sørger samtidig for at invitere en masse lys indenfor, som er med til at forstærke effekten.

Sommerhuset har tre soverum, som alle er med dobbeltseng. Derudover er her et fint badeværelse med gulvvarme samt et lille bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er fra 2022 og ligger i åben forbindelse med stue- og opholdsrummet, hvor I også finder et TV med chromecast og en brændeovn, som spreder dejlig varme. Køkkenet er lyst, pænt og har rigtig god bordplads.

Fra feriehusets stue er der udgang til terrasseområdet. Det er her forårs- og sommerlivet leves med udsigt til det flotte engområde, der breder sig ned mod Ringkøbing Fjord. Til sommerhuset hører desuden en garage, så bilen kan parkeres i læ for vind og vejr.

Tag til havnebyen Hvide Sande

Vil I på tur i området, så kan en tur til havnebyen Hvide Sande bestemt anbefales. Byen ligger bare 7 kilometer fra sommerhuset. Her finder I gode indkøbsmuligheder, svømmehal, vandsportsfaciliteter, vandskibane, butikker, lækre spisesteder og meget, meget mere.

Har I cyklerne med på ferien, kan I også komme til havnebyen via. cykelstien, som samtidig byder på en smuk naturoplevelse i hede og klitter. En kortere tur kan gå til stranden og Vesterhavet, som ligger blot 850 meter herfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3476

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus überzeugt durch seine Lage zwischen Meer und Fjord. Der direkte Blick in die grossartige Natur, der Sonnenaufgang über dem Fjord und die vielen Tiere (Fuchs, Hase, Wildgänse) welche immer wieder zu sehen sind, machen dieses Haus einzigartig.
Das Haus selbst ist schlicht, aber mit allem was man braucht, eingerichtet und bietet auch eine geräumige Garage, in welcher zusätzlicher Stauraum für Boot, Angelzeug, etc. vorhanden sind.
Die nahe Lage zur Hauptstrasse stört überhaupt nicht, im Gegenteil ist es sehr ruhig. Ungestörte Ferien sind garantiert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich, hat einen tollen Ausblick in die weite Natur, in 2 Schlafzimmern kann man den Sonnenaufgang genießen, im 3. Schlafzimmer den Sonnenuntergang. Die Küche ist sehr schön, groß, geräumig und hat alles, was man so braucht. Das Bad ist groß und bietet sehr viel Schrankplatz. Die Terrasse ist windgeschützt (außer bei Ostwind)

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Vom Schlafzimmer ei direkter Blick aufs Meer und bei gutem Wetter ein herrlicher Sonnenaufgang. Das Bad ist schön und hat alles, was man braucht. Die Wohnküche ist modern und gut eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...