Sommerhus med super beliggenhed ved stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 243, Årgab

- Sommerhusnr.: E4019
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt hyggeligt og charmerende sommerhus, renoveret i 2014 og personligt og smagfuldt indrettet. Huset har en skøn beliggenhed på en stor naturgrund kun et par minutters gang fra stranden ved Vesterhavet. Dejlige terrasser mod syd og mod øst.

Slap af i hyggelige omgivelser med Vesterhavet som sød musik i baggrunden

Dette lille ældre sommerhus er nænsomt renoveret, og indrettet i en skøn og afslappet stil, der sammen med den smukke natur ved stranden og i klitterne, giver den helt rigtige følelese i kroppen, så du kan slappe af og lade batterierne op. Hyg dig foran brændeovnen med en bog og en kop kaffe, eller slap af på den sydvendte terrasse, som er godt afskærmet for vestenvinden. Den brusende lyd fra Vesterhavet og den salte luft, er de perfekte ledsagere til en hyggelig grillaften med venner eller familie.

Tæt på det hele, men alligevel langt fra alting

Dette fine sommerhus ligger skønt for dig der vil nyde den særegne natur i Vestjylland fra første parket. Her er stranden og klitterne lige i baghaven, og er du til windsurfing er surfmulighederne ved Ringkøbing Fjord perfekte for både begyndere og øvede. Kun 5 km. fra sommerhuset ligger Hvide Sande, en hyggelig fiskerihavn, med et hyggeligt havnemiljø. Her er muligheder for at handle i de mange specialbutikker, eller hvad med en sejltur med skonnerten “Maja”? – En helt uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om renovering af ældre sommerhus

Det siger vores gæster om sommerhuset E4019

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein schönes geräumiges Haus. Die offene und gut ausgestattete Küche lädt zum gemeinsamen kochen ein.
Die Terassen sind so ausgerichtet, dass man zu jeder Tageszeit Sonnen- und Schattenplätze hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in Top-Lage und gut zu heizen (aufenthalt im Februar). Küche gut und ausreichend eingerichtet. Badezimmer ausreichend gross und mit der Dusche gut gelöst.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist nicht mehr ganz neu, aber sehr gepflegt und sauber. Die strandnahe Lage ist perfekt. Zum Einkaufen muss man ein Stückchen fahren, aber wir haben das immer mit einer Unternehmung, z. B. ein Museumsbesuch verbunden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker stengulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...