WestWind – slip din indre vandhund løs

Den jyske vestkyst er et sandt mekka for vandsport med den rolige Ringkøbing Fjord mod øst og det rå Vesterhav mod vest. Hos WestWind surfskolerne i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn har du rig mulighed for at slippe din indre vandhund løs og prøve kræfter med forskellige former for surfing – uanset om du er helt ny eller erfaren surfer.

Sådan får du rabat hos WestWind

Når du bor i et Esmark-sommerhus, får du rabat hos WestWind surfskolerne.  Du får 10% på alle forudbestilte surfkurser ved online booking med rabatkoden ‘ESMARK2024’.

 

Ved ankomst skal du desuden fremvise din Esmark-sommerhusnøgle.

Din rabat gælder kun på online bookinger, der er gennemført mere end 24 timer før kursets start. Det er ikke muligt at booke kurser på selve kursusdagen, og det er heller ikke muligt at gøre brug af rabatten fysisk i WestWinds butikker. 

WestWind surfskolerne i Hvide Sande, Årgab og Bork tilbyder både SUP-, windsurfing- og kitesurfingkurser på flere forskellige niveauer, så hele familien kan være med og få en sjov dag på vandet.

Surfkurser for alle aldre og niveauer

WestWind surfskolerne har de perfekte spots til diverse aktiviteter på vandet. Omgivelserne egner sig rigtig godt til både stand up paddling, kitesurfing og windsurfing, og der tilbydes kurser på flere niveauer i alle tre aktiviteter i både Hvide Sande, Årgab og Bork Havn. Her kan både helt ”grønne” surfere, som er nysgerrige på vandsportens verden, og garvede surfentusiaster lære nye tips og tricks af de erfarne surfinstruktører.

Surfskole

Surfing på Vesterhavet

Ved sydstranden i Hvide Sande ligger Surf Café Hvide Sande – en hyggelig mindre afdeling af WestWind lige bag klitterne ved Vesterhavet. Ud over at nyde en kop friskbryget kaffe eller en is kan du her deltage på surfkurser på havsiden af 3 timers varighed. Ligesom det er tilfældet hos WestWinds resterende spots, tilbydes der surfkurser på alle niveauer.

Surf på havet

Kitesurfing, windsurfing og SUP på den rolige fjord

Hvis du ikke er helt tryg ved at kaste dig ud på Vesterhavets bølger, er den rolige Ringkøbing Fjord et godt alternativ. Det lave og flade vand danner de helt ideelle rammer for både windsurfing, kitesurfing og stand up paddling. Der er altså noget for enhver smag, og omgivelserne omkring fjorden er ikke kun naturskønne – de emmer også af liv og hyggelig atmosfære, når der er god aktivitet på vandet.

Vidste du, at du som gæster hos Esmark også kan låne et SUP-board gratis i en time?

westwind-surf-windsurf

Udstyr til den kvalitetsbevidste surfer

Måske bliver du grebet af vandsport efter dit besøg på en af surfskolerne – eller måske er du allerede en ægte surfentusiast? I så fald vil du helt sikkert elske at gå på opdagelse i WestWinds butikker, der sælger alt fra surfboards til reservedele og beklædning. I WestWinds afdelinger i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn er der også en shop med diverse kvalitetsudstyr til surfoplevelsen.

WestWindshop

WestWind Surfskoler

WestWind surfskolerne i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn tilbyder forskellige surfkurser for alle aldre og niveauer. Her kan hele familien prøve kræfter med både windsurfing, kitesurfing og stand up paddling.

Ud over surfkurser er der også mulighed for at leje SUP-boards og købe diverse surfudstyr i butikken.

Adresse
WestWind Surfskoler
Gytjevej 15
6960 Hvide Sande

Sønder Klitvej 1, Årgab
6960 Hvide Sande

Bryggen 10, Bork Havn
6893 Hemmet

Hjemmeside
westwind.dk

WestWind Surfskoler
chevron-down

Hvad er WestWind?

WestWind er en surfshop og surfskole med afdelinger flere steder på Vestkysten. De har blandt andet afdelinger i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn, hvor de tilbyder forskellige slags surfkurser for alle aldre og niveauer. Her kan man virkelig få lov til at slippe sin indre vandhund løs og prøve kræfter med nogle af de aktiviteter, som er indbegrebet af den jyske vestkyst!

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos WestWind?

Hos WestWind kan du deltage i kurser i både windsurfing, kitesurfing og stand up paddling. Afdelingen Surf Café Hvide Sande tilbyder desuden surfkurser på Vesterhavet. Alle kurser tilbydes på forskellige niveauer, så både nybegyndere og øvede kan få noget ud af det, og de afholdes af erfarne surfinstruktører. 

WestWind surfskolerne i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn har også en fysisk butik, hvor de sælger forskelligt surfudstyr såsom surfboards, reservedele og beklædning.

chevron-down

Hvor ligger WestWind?

WestWind har en række forskellige afdelinger i nogle af Danmarks bedste surfspots: Hvide Sande, Årgab, Bork Havn, Vorupør og Klitmøller.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på WestWind?

De sommerhusområder, der ligger tættest på WestWinds afdelinger, er Hvide Sande, Søndervig (ca. 12 kilometer fra Hvide Sande), Bjerregård (ca. 15 kilometer fra Årgab og 16 kilometer fra Bork Havn) og Houstrup (ca. 16 kilometer fra Bork Havn).

Esmark udlejer flere end 2.700 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med surf og vandsport, når du holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...