Skønt sommerhus med spabad, sauna og 300 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 321, Årgab

- Sommerhusnr.: E4251
7 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Årgab ved Hvide Sande finder du dette dejlige og velholdte feriehus til 7 personer. Huset har en skøn og helt uforstyrret beliggenhed for enden af en lille stikvej. På husets store og delvist overdækkede terrasse kan du altid finde en læfyldt krog. Fra sommerhuset på Tingodden 321 har I kun 300 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå ture med hunden.

Dejligt uderum med mange hyggekroge

Det skønne feriehus har en dejlig, høj beliggenhed i landskabet. Det betyder, at du kan sidde på terrassen og nyde udsigten til Ringkøbing Fjord. Faktisk finder du gode udekroge rundt om hele huset. Terrasseområdet, som ligger mod vest, er afskærmet af klitter. Den sydvendte terrasse er overdækket og er oplagt til sommeraftener på terrassen. Når duggen falder, sørger overdækningen for at holde på varmen, så I kan sidde ude længere tid.

Der er også tænkt på de yngste i familien, som kan lege i sandkassen eller gynge på gyngestativet.

Hyggelig indretning med små detaljer og wellness-område

Selvom huset er både enkelt og praktisk indrettet, har huset masser af hjerterum. Sommerhuset er et dejligt fristed, hvor familien kan slappe af – hvad enten det er omkring spisebordet eller i de bløde og komfortable stuemøbler. Her kan I varme jer ved varmen fra brændeovnen, mens I spiller et spil kort.

Sommerhuset har 2 badeværelser, som begge er med gulvvarme. På det største af badeværelserne finder I spabad og sauna. Her kan I slappe af efter en god dag på stranden.

Feriehuset har 7 sovepladser, som fordeler sig på 4 gode soveværelser. På 2 af værelserne er der dobbeltsenge, imens der på de sidste værelser er enkeltsenge. Her kan I samle energi til morgendagens aktiviteter.

Årgab – tæt på strand, fjord og by

Fra sommerhuset har I kun 300 meter til Vesterhavet, hvor I kan bruge dagen på at samle muslinger, bygge sandslotte eller gå ture. Sommerhuset ligger 4 km fra nærmeste indkøb, som ligger i den hyggelige havneby Hvide Sande. Her findes der desuden mange spændende butikker, hyggelige caféer og meget mere.

Fra sommerhuset er der heller ikke langt til Ringkøbing Fjord, hvor I har mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsport.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2013 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...