Klassisk sommerhus 300 meter fra stranden med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 321, Årgab

- Sommerhusnr.: E4251
7 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Tingodden 321 ligger i det naturskønne og rolige sommerhusområde Årgab. Sommerhuset blev bygget i 1992, men renoveret i 2013. Sommerhuset ligger kun 300 meter fra stranden, og har en skøn afskærmet og lukket terrasse med udsigt over Ringkøbing Fjord. Her kan jeres familie på op til 7 personer og 2 hunde, tilbringe en afslappende ferie, med hjælp fra sommerhusets sauna og spabad.

Skøn indretning med sans for detaljer og wellness-område

I dette sommerhus kommer hyggen i første række. Den store hjørnesofa og sansen for detaljer byder på plads til hele familie, her kan I sammen nyde varmen fra den hyggelige brændeovnen. Når solen skinner gennem sommerhusets store vinduer, fremstår sommerhuset lyst og åbent.

Det åbne køkken som ligger i forbindelse med stuen, inviterer til samvær mellem familiemedlemmerne der opholder sig i stuen og familiemedlemmerne der forbereder maden i køkkenet.

Efter en lang gåtur ved stranden, kan i blive varmet op i sommerhusets højdepunkt, de 2 badeværelser. Badeværelserne er begge udstyret med gulvvarme. Derudover finder i Wellness-området på det ene badeværelse, her kan I nyde et spabad efterfulgt af en tur i den rummelige sauna.

Derefter kan I afslutte dagen i et af de 4 lyse og træbeklædte soveværelser.

Lukket terrasse med udsigt over Ringkøbing Fjord

Den lukkede og delvist overdækket terrasse ligger afskærmet af klitterne, hvilket vil sige, at I kan nyde terrassen, selvom der er en smule vind.

Sommerhuset ligger højt i landskabet, så derfor kan I nyde udsigten over Ringkøbing fjord, mens børnene benytter sommerhusets sandkasse og gyngestativ.

Terrassen er indrettet med både havemøbler, solvogne og grill, så I rigtig kan nyde den danske sommer med både grillmad og solbadning. 

Udenfor finder I også et ladestik til el-bil, som I kan benytte jer af, hvis I ankommer i en el-bil.

Sommerhusområdet Årgab, tæt på strand, fjord og by

Området byder på oplevelser for alle slags familier. Stranden ved Vesterhavet ligger blot 300 meter fra sommerhuset, her kan I både nyde solen, bade eller gå en tur. 4 kilometer fra sommerhuset ligger byen Hvide Sande, her kan I både finde spændende butikker og lækre restauranter. Og ellers nyde godt af diverse arrangementer, der ofte bliver afholdt i højsæsonen.

Tæt på sommerhuset ligger Ringkøbing Fjord, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktivteter, som f.eks. Kabelparken, Windsurfing eller SUP.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4251

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage auf einer leichten Erhöhung, dadurch hat man vom Wohnzimmer aus einer herrlichen Blick über den Fjord, der bei Sonnenaufgang wirklich zauberhaft ist.
Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet, die Küche ist reichhaltig mit viel Geschirr und Schüsseln ausgestattet.

Wir haben uns in diesem tollen Ferienhaus sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat sehr gute Betten,ist freundlich und großzügig eingerichtet. Es hat alles was man braucht, um sich wohlzufühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für 4 Personen mit 2 Bädern. Schöne Einrichtung und Aufteilung, Ruhige Lage. Kurzer Weg zum Strand. Fantastischer Ausblick über den Fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2013 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...