Moderne luksusferiehus med 6 personers spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 313 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4431
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Et luksusferiehus udover det sædvanlige, her indbydes til ren afslapning for hele familien og hunden. Området er et paradis for børn og hunde, og dette moderne feriehus sætter prikken over iét og giver den ultimative familieferie.

Ønsker du at få de bedste rammer for en fantastisk ferie, så har vi her et moderne feriehus opført i de bedste materialer og med en indretning der indbyder til afslapning og velvære. Stort 6 personers opvarmet spabad, sauna, 2 badeværelser, lukket terrasse for hund og børn og kig til fjorden.

Kvalitetshus for hele familien

Huset er moderne og minimalistisk udenfor, men emmer af hygge og luksus indenfor. Indretningen er både moderne, lys og funktionel og med gode store rum. Her er optimalt køkken så I kan lave maden sammen, stort badeværelse med sauna og et 6 personers spabad hvor hele familien kan nyde velværen sammen. Fra huset er der udgang til flere gode terrasser hvor det altid er muligt at finde sol og læ i løbet af dagen. Huset har også flere overdækkede terrasser. Kun 250m fra huset ligger Vesterhavet og den dejlige sandstrand som er et stort hit for både hunden og børnene.

Beliggende tæt på både hav og fjord

Feriehuset ligger i et meget attraktivt område i Årgab, tæt på både hav og fjord, og kun få kilometer fra fiskerbyen Hvide Sande med havnen, butikkerne og de mange gode restauranter.

I dette område er det muligt at få hele naturoplevelsen med fjorden i baggrunden og havet få minutters gang fra huset. Fra huset er der kig til fjorden og surferne, og flot udsigt til naturen og den sidste klitrække.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.200
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...