Lækkert feriehus med sauna, udespa og billard kun 250 m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 313C, Årgab

- Sommerhusnr.: E4703
Gæsterne siger: icon icon

Denne drøm af et feriehus rummer med sine 170 m² alt, hvad feriehjertet begærer. De femstjernede omgivelser gemmer på flere luksuriøse highlights med både en lækker sauna og et stort udendørs spabad – og så bor I oven i købet kun få minutters gang fra den skønne sandstrand.

Stilfuldt feriehjem med sauna og aktivitetsrum

Det flotte feriehjem på Tingodden 313 C emmer af stil og kvalitet, og I vil med det samme spotte, hvordan det skinner igennem i indretningen, at huset først er opført i 2018. Det moderne præg er med til at understrege husets femstjernede vurdering – sammen med de mange lækre faciliteter.

Det rummelige hus sætter rammerne for en luksuriøs ferie med masser af mulighed for afslapning. For eksempel finder I i det største af de to badeværelser jeres helt egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra og få varmen igen efter en lang spadseretur i den friske havluft.

I det store aktivitetsrum er der sørget for masser af underholdning til familiens aktive medlemmer. Her kan feriens bedste billardspiller blive kåret, mens andre slapper af i sofahjørnet foran den knitrende brændeovn. Der kan også streames film og serier i bunkevis på de medbragte iPad’s og computere, takket være den hurtige og stabile internetforbindelse.

Udendørs spabad og en beliggenhed ud over det sædvanlige

Fra køkkenet og stuen kommer I ud på den store lukkede terrasse, der ud over havemøbler, liggestole og grill, gemmer på en ekstra overraskelse; nemlig det store udendørs spabad med plads til 6 personer. Her kan I tage en varm badetur under åben himmel, måske som afslutning på en hyggelig grillaften i det lune sommervejr?

Ud over et helt fantastisk hjem for ferien, får I også en beliggenhed ud over det sædvanlige. Der er nemlig kun 250 meter til Vesterhavet, som ligegyldigt årstid, vind og vejr byder på unikke naturoplevelser med brusende bølger, hvid sandstrand og de smukkeste solnedgange.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4703

D.
sagde , Danmark

God opdeling af huset når man er flere.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...