Strandnært feriehus med anneks og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 116, Årgab

- Sommerhusnr.: E4705
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt feriehus til 8 personer på Karen Brands Vej 116, som er renoveret i 2020. Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed kun 250 fra stranden. Her er plads til hele familien og i tilbygningen er der et ekstra værelse, badeværelse med sauna samt et fint grovkøkken med rindende vand – perfekt til lystfiskeren. Som et ekstra plus er der et vildmarksbad på den vestvendte terrasse.

Familievenligt sommerhus med faciliteter til børnene

Sommerhuset er særdeles velholdt og indeholder et lyst rum med loft til kip. Stuen er i direkte forbindelse med køkkenet, så der kan kommunikeres fra sofaen til familiens kok, når der skal tilberedes et lækkert aftensmåltid. I stuen er der en brændeovn, som giver varme efter en god gåtur. I kan også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen behagelig.

I sommerhuset er der 3 værelser, som er indrettet med dobbeltseng på det ene og enkeltsenge på de andre værelser. Det sidste værelse finder I i annekset, hvor der også er et ekstra badeværelse. I alt er der plads til 8 feriegæster og 1 hund.

I sommerhusets anneks kan familiens lystfiskere klargøre dagens fangst, mens saunaen kan nydes på de køligere dage efter en spadseretur langs havet . Her er også vaskemaskine samt tørretumbler, så I kan vaske tøj i løbet af jeres ferie.

Dejlig beliggenhed i Årgab

Sommerhuset ligger kun 250 meter fra stranden, hvor der kan bygges sandslotte, samles muslinger eller I kan gå en tur med hunden. På en varm sommerdag kan I også dyppe fødderne i Vesterhavet. Det skønne sommerhus ligger på en naturgrund, hvor der er sandkasse og gyngestativ til de yngste. Efter en lang dag ved stranden kan I slutte dagen af med en tur i det varme vildmarksbad.

Sommerhuset har en dejlig lukket og overdækket træterrasse, hvor hunden kan boltre sig uden at være i snor.

Feriehuset ligger lige udenfor Hvide Sande, hvor der er gode indkøbsmuligheder og lækre restauranter til de dage, hvor familien skal ud og spise og nyde den maritime stemning. Hvis havet er for koldt, findes der i Hvide Sande en god svømmehal, hvor der både er noget for store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4705

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschöner großzügiger Wohnbereich mit Wintergarten. Die Schlafzimmer und das Bad im Haupthaus sind mini aber so gut wie möglich mit Stauraum versehen. Im Annex gibt es ein größeres Schlafzimmer, Sauna und Bad sowie im Vorraum zusätzlich ein Spülbecken, Kühl – und Gefrierschrank und Waschmaschine /Trockner.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist wunderschön und wir haben uns dort rundum wohl gefühlt.
Der Wintergarten war perfekt für verregnete Tage und die Badetonne wurde von uns mehrfach genutzt um zu entspannen.
Perfekt war auch die Lage.
Wir können dieses Ferienhaus sehr empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit allem Inventar, den man für einen entspannten Urlaub benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:101 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...