Charmerende fiskerhytte i Hvide Sande

4
1708
Langsand 63, Hvide Sande - Søg på husnr. F0228
Gæsterne siger:

På Langsand i Hvide Sande ligger denne charmerende fiskerhytte. Huset ligger i et autentisk miljø ved Tyskerhavnen. Uanset om du er til lystfiskeri eller bare vil slappe af i gode omgivelser, så er du havnet det helt rigtige sted. Huset ligger tæt tæt på strand, fjord, butikker og restauranter.

Hold ferie i et autentisk havnemiljø i Hvide Sande

Feriehuset er det perfekte valg for dig, der gerne vil bo i et charmerende og hyggeligt havnemiljø. Fra huset kan du både se og høre de små lokale både sejle ind og ud af havnen. Tyskerhavnen, som den lille havn kaldes i lokalmunde, blev bygget i 1912 som indskibningshavn for materialer for moler og sluse. Havnen er stadig aktiv i dag og bruges af lokale lystfiskere. Også mange af de oprindelige redskabshuse ved havnen er stadig i brug. Og det er netop redskabshusene, der har været inspirationskilde til feriehuset. Huset blender i med omgivelserne med sin flotte, sorte facade. Indvendigt er huset lyst og moderne indrettet med gode og komfortable møbler. Der er en hyggelig stue med fladskærms-tv og trådløst internet. Huset er desuden indrettet med to gode soverum, hvoraf det ene er en hems.

Nyd miljøet fra terrassen

Til fiskerhytten i Hvide Sande hører naturligvis også en dejlig terrasse. Herfra kan I nyde sommeren, det gode vejr og de charmerende omgivelser. Til terrassemiljøet hører havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til en hyggelig grillaften med familien.

Mærk Vesterhavet ved Hvide Sande

Hvide Sande ligger på kanten, midt mellem fjord og hav. Her er der dejlig sandstrand, smukke klitter, der ligger som bølger i landskabet, fiskekuttere med friske fisk og mange spændende aktiviteter for store og små. I Hvide Sande finder du ro og nærvær og de perfekte rammer om en god ferie sammen med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F0228

D.
sagde , Danmark

Fuldstændig fantasik sommerhus i de smukkeste omgivelser på en havn.
Kvadratmeterne er suværent udnyttet og passer perfekt til en familie på 4. Vi kommer helt sikkert igen i netop dette sommerhus!Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...