Charmerende fiskerhytte i Hvide Sande

4
1678
Langsand 63, Hvide Sande - Søg på husnr. F0228
Gæsterne siger:

På Langsand i Hvide Sande ligger denne charmerende fiskerhytte. Huset ligger i et autentisk miljø ved Tyskerhavnen. Uanset om du er til lystfiskeri eller bare vil slappe af i gode omgivelser, så er du havnet det helt rigtige sted. Huset ligger tæt tæt på strand, fjord, butikker og restauranter.

Hold ferie i et autentisk havnemiljø i Hvide Sande

Feriehuset er det perfekte valg for dig, der gerne vil bo i et charmerende og hyggeligt havnemiljø. Fra huset kan du både se og høre de små lokale både sejle ind og ud af havnen. Tyskerhavnen, som den lille havn kaldes i lokalmunde, blev bygget i 1912 som indskibningshavn for materialer for moler og sluse. Havnen er stadig aktiv i dag og bruges af lokale lystfiskere. Også mange af de oprindelige redskabshuse ved havnen er stadig i brug. Og det er netop redskabshusene, der har været inspirationskilde til feriehuset. Huset blender i med omgivelserne med sin flotte, sorte facade. Indvendigt er huset lyst og moderne indrettet med gode og komfortable møbler. Der er en hyggelig stue med fladskærms-tv og trådløst internet. Huset er desuden indrettet med to gode soverum, hvoraf det ene er en hems.

Nyd miljøet fra terrassen

Til fiskerhytten i Hvide Sande hører naturligvis også en dejlig terrasse. Herfra kan I nyde sommeren, det gode vejr og de charmerende omgivelser. Til terrassemiljøet hører havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til en hyggelig grillaften med familien.

Mærk Vesterhavet ved Hvide Sande

Hvide Sande ligger på kanten, midt mellem fjord og hav. Her er der dejlig sandstrand, smukke klitter, der ligger som bølger i landskabet, fiskekuttere med friske fisk og mange spændende aktiviteter for store og små. I Hvide Sande finder du ro og nærvær og de perfekte rammer om en god ferie sammen med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F0228

D.
sagde , Juelsminde

En perle af en lille velfungerende og smagfuldt indrettet hytte. Krydret med de unikke omgivelser med frønnede skure. Man blev en del af miljøet og hentede sine fisk hos fiskerne. Fuldstændig perfekt parferie.

D.
sagde , Danmark

Super godt lille feriehus, utrolig god udnyllelse af kvm. Høj standart af inventar. Det eneste vi syntes kunne være bedre er bestikket.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...