Charmerende feriehus på Tyskerhavnen i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 63, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F0228
3 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Tyskerhavnen i hjertet af Hvide Sande findes denne charmerende fiskerhytte. Feriehuset er beliggende på en hjørnegrund og i gåafstand til både strand, fjord, fjord, butikker og restauranter.

Hold ferie i et autentisk havnemiljø i Hvide Sande

Feriehuset er det perfekte valg, hvis man ønsker at opleve et charmerende og hyggeligt havnemiljø. Fra sommerhuset kan man nøje holde øje med de små lokale både, der sejler ind og ud af havnen. Tyskerhavnen, som den lille havn kaldes i lokalmunde, blev bygget i 1912 og bruges i dag af lokale fiskere. Også mange af de oprindelige redskabshuse ved havnen er stadig i brug. Og det er netop redskabshusene, der har været inspirationskilde til feriehuset. Huset blender i med omgivelserne med sin flotte, sorte facade. Indvendigt er huset lyst og hyggeligt indrettet med komfortable møbler og højt til loft.

Her er plads til tre gæster, som kan hygge sig med tilberedningen af friskfanget i fisk i køkkenet, samles omkring brætspil om køkkenbordet og slutte aftenen af med en god film. Jeres yndlingsfilm kan I streame via et Chromecast. Når timerne bliver sene, kan I kravle til køjs i soveværelset eller på hemsen. Hemsen er klar et hit hos teenageren, mens soveværelset har skydedøre, så der er god plads til opbevaring.

Nyd miljøet fra terrassen og udforsk området

Til fiskerhytten i Hvide Sande hører naturligvis også en dejlig terrasse. Herfra kan I nyde sommeren, det gode vejr og de charmerende omgivelser. Til terrassemiljøet hører havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til en hyggelig grillaften med familien.
Hvide Sande ligger på kanten, midt mellem fjord og hav. Her er der dejlig sandstrand, smukke klitter, der ligger som bølger i landskabet, fiskekuttere med friske fisk og mange spændende aktiviteter for store og små. Følg stien langs fjorden ned til vandskibanen eller gå ned på Søndersiden, hvor I kan finde hyggelige restauranter eller blot slentreture på havnen med en stor is eller lidt shopping. I Hvide Sande er der ro og nærvær og de perfekte rammer om en god ferie sammen med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F0228

DK
D.
sagde , Danmark

Det er ikke stort men der er hvad der skal være. Man føler faktisk ikke at det kun et 35 kvm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr hüggeligen Haus. Zum wohlfühlen. Sind schon das 2. Mal hier gewesen.
Tolle Umgebung, Hafen, Fjord.Die Nähe zur Innenstadt und zum Strand gefällt uns .

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein und knuffig! Dänisch Hygelig, praktisch stilvoll halt dänisch eingerichtet. Funktionalität und Komfort mit bedacht ausgewählt. Wohlfühlen mit sofort Effekt

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...