Charmerende fiskerhytte i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 63, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F0228
3 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Langsand i Hvide Sande ligger denne charmerende fiskerhytte. Huset ligger i et autentisk miljø ved Tyskerhavnen. Uanset om du er til lystfiskeri eller bare vil slappe af i gode omgivelser, så er du havnet det helt rigtige sted. Huset ligger tæt tæt på strand, fjord, butikker og restauranter.

Hold ferie i et autentisk havnemiljø i Hvide Sande

Feriehuset er det perfekte valg for dig, der gerne vil bo i et charmerende og hyggeligt havnemiljø. Fra huset kan du både se og høre de små lokale både sejle ind og ud af havnen. Tyskerhavnen, som den lille havn kaldes i lokalmunde, blev bygget i 1912 som indskibningshavn for materialer for moler og sluse. Havnen er stadig aktiv i dag og bruges af lokale lystfiskere. Også mange af de oprindelige redskabshuse ved havnen er stadig i brug. Og det er netop redskabshusene, der har været inspirationskilde til feriehuset. Huset blender i med omgivelserne med sin flotte, sorte facade. Indvendigt er huset lyst og moderne indrettet med gode og komfortable møbler. Der er en hyggelig stue med fladskærms-tv og trådløst internet. Huset er desuden indrettet med to gode soverum, hvoraf det ene er en hems.

Nyd miljøet fra terrassen

Til fiskerhytten i Hvide Sande hører naturligvis også en dejlig terrasse. Herfra kan I nyde sommeren, det gode vejr og de charmerende omgivelser. Til terrassemiljøet hører havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til en hyggelig grillaften med familien.

Mærk Vesterhavet ved Hvide Sande

Hvide Sande ligger på kanten, midt mellem fjord og hav. Her er der dejlig sandstrand, smukke klitter, der ligger som bølger i landskabet, fiskekuttere med friske fisk og mange spændende aktiviteter for store og små. I Hvide Sande finder du ro og nærvær og de perfekte rammer om en god ferie sammen med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F0228

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses kleine feine Ferienhaus bietet für zwei Personen alles, was man braucht. Wir haben in unserer Urlaubswoche nichts vermisst und uns sehr wohl gefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus in schöner Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr kleines gemütliches Ferienhaus am Hafen von Hvide Sande, ideal für Angler. Bestens für 2-3 Personen geeignet.
Sehr ruhige Lage, das Zentrum und die Einkaufsmöglichkeiten sind sehr gut zu Fuß zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...