Sommerhus direkte ved vand, enhver lystfiskers drøm

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 36, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4009
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus i første række, direkte ved slusen i Hvide Sande. Her er alt indenfor rækkevidde: Perfekt vand til lystfiskeren, hyggeligt byliv og en skøn sandstrand. Huset har udsigt med terrassen, som vender mod Ringkøbing Fjord og slusen, og mod nord er en rigtig hyggelig gårdhave.

Er din partner lystfisker og drømmer du om et lækkert sommerhus?

Så skulle du prøve at leje en af de skønne “slusehuse”. Her kan du slappe af i skønne omgivelser, shoppe og hygge på stranden, mens din partner går de 50 skridt hen til fangstpladsen, og hiver aftensmaden i land. Specielt om foråret og efteråret strømmer store flokke af sild gennem slusen i Hvide Sande og i den periode er der næsten fangstgaranti. Fisken kan renses og klargøres i grovkøkkenet, så du slipper for rodet i køkkenet. Ønkser I ikke at fange jeres egen aftensmad, er der rig mulighed for at prøve alt godt fra havet på en af restauranterne på havnen i Hvide Sande. 

Smagfuld indretning og alt i udstyr, sætter rammen om en skøn ferie

Det dejlige rækkehus er virkelig velindrettet, med store soveværelser og masser af lys og rummelighed. Den smagfulde og magelige møblering bidrager til den perfekte feriestemning. Kryb sammen i sofaen foran brændeovnen, og nyd udsigten til Ringkøbing Fjord på en kold dag, eller find en hyggelig familiefilm, som I kan streame via husets Chromecast. På en sommerdag kan du hygge dig på terrassen med et glas koldt hvidvin eller nyde en herlig friskfanget middag tilberedt på grillen i den lukkede gårdhave mellem huset og garagen.

Huset har plads til 6 personer og indeholder 3 store og lyse soverum, hvor man, i de komfortable senge, kan nyde en god nattesøvn efter en lang og oplevelsesrig dag på Vestkysten. Derudover er der 2 store badeværelser med gulvvarme. På det ene badeværelse finder I en sauna, hvor I kan læne jer tilbage og dampe af. På det andet badeværelse er husets spa, hvor I kan nyde et dejligt varmt boblebad. 

I huset er det også tilladt at medbringe et kæledyr, så I kan tage familiens bedsteven med på ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4009

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Urlaub in diesen hâusern ist immer wieder schön allein der Blick auf den Fjord Macht den Urlaub perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist unser zweites Zuhause vom ersten Moment beim Ankommen!!!!!!

Auf Grund des schönen Hauses,buchen wir es schon seit Jahren immer und immer wieder!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit tollem Blick auf den Fjord. Sehr gute Lage, in Hvide Sande kann man alles zu Fuß erreichen. Jederzeit wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...