Sommerhus direkte ved vand, enhver lystfiskers drøm

4
icon
icon
icon
icon
3178
Slusen 36, Hvide Sande - Søg på husnr. F4009
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus i første række, direkte ved slusen i Hvide Sande. Her er alt indenfor rækkevidde: Perfekt vand til lystfiskeren, hyggeligt byliv og en skøn sandstrand. Huset har udsigts terrasse mod fjorden og slusen, og mod nord en rigtig hyggelig gårdhave.

Er din partner lystfisker og drømmer du om et lækkert sommerhus?

Så skulle du prøve at leje en af de skønne “slusehuse”. Her kan du slappe af i skønne omgivelser, shoppe og hygge på stranden, mens din partner går de 50 skridt hen til fangstpladsen, og hiver aftensmaden i land. Specielt om foråret og efteråret strømmer store flokke af sild gennem slusen i Hvide Sande og i den periode er der næsten fanstgaranti. Fisken kan renses og klargøres i grovkøkkenet, så du slipper for rodet i køkkenet.

Smagfuld indretning og alt i udstyr, sætter rammen om en skøn ferie

Det dejlige rækkehus er virkelig velindrettet, med store soveværelser og masser af lys og rummelighed. Den smagfulde og magelige møblering bidrager til den perfekte feriestemning. Kryb sammen i sofaen foran brændeovnen, og nyd udsigten til Ringkøbing Fjord på en kold dag. På en sommerdag kan du hygge dig på terrassen med et glas koldt hvidvin eller nyde en herlig friskfanget middag tilberedt på grillen i den lukkede gårdhave mellem huset og garagen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4009

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Dejligt indrettet feriehus med god beliggenhed . Perfekt til børnefamilier og folk med hund, dejlig lukket gård .

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Lækkert feriehus med adgang til forkælelse med spa og sauna. Udsigten er perfekt til sluserne. Vær opmærksom på hvilket sluse feriehus du booker – vi havde mulighed for at tage hund med. Lækkert med gratis rengøring. Vores feriehus havde ovenlysvinduer som kunne åbnes – skøntVi synes det lå godt i forhold til gåture i det lokale område – uanset hvilken vej vi gik eller kørte.

D.
icon
icon
sagde , Nørre Snede

Feriehuset var dejlig stort med store vinduer Fra gulv til loft med kig ud over vandet hvad vi holder meget af. Huset var udstyret med gode stor værelser med gode senge. Der var alt i køkkeninventar så man kunne fint lave den mad man ønskede. Service til mange personer var tip top iorden. Rent og pænt over det hele. En hyggelig stue med brændeovn hvis man ønsker at benytte sig af denne. Tv,dvd samt radio hvis du ikke kan undvære dette. God og stor spisebord i køkkenafdelingen . 2 fine badeværelser en med brus og sauna og en med spa. Alt i alt et rigtigt dejligt feriehus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...