Panoramaudsigt og skøn central beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 37, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4074
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her er den perfekte feriebolig til dig, der gerne vil bo komfortabelt og centralt. Her har du alt, udsigt ud over den smukke Ringkøbing fjord, fiskemuligheder lige for næsen og kort gåafstand til gode spisesteder og indkøbsmuligheder, – selv stranden er ”lige om hjørnet”.

Luksus med sauna, hyggeligt byliv og flot natur

Slusen 37 er et lækkert indrettet rækkehus med plads til 6 personer, fordelt på 3 soveværelser med dobbeltsenge. Badeværelset er luksuriøst med lækkert badekar og sauna, dertil har I et ekstra gæste-wc. I køkkenet finder I alt, der behøves, til at kunne trylle lidt godt på bordet – både mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køle-fryseskab. Måske skal fangsten fra dagens fisketur nydes sammen med et glas køligt hvidvin? Har fiskeguderne ikke været med jer, så er det heller ikke noget problem, – i Hvide Sande er der flere gode fiskebutikker med alt godt fra havet – fersk eller røget. Naturligvis er der også masser af muligheder for at få frisk fisk på byens spisesteder.

Vågn op i jeres hyggelige feriehus og nyd den skønne udsigt over fjorden gennem de store panoramavinduer, fra det ene soveværelse, behøver I end ikke stå ud af sengen. Køkken og stue er i forlængelse af hinanden og har både udgang til udsigtsterrassen og den hyggelige gårdhave, hvor der er dejlig læ og privatliv til terrassehygge og grillaftener. Ved gårdhaven har I også et lille udhus med både vaskemaskine og tørretumbler.   

Til stranden, på by- eller fisketur

Det tager blot et par minutter at gå til Hvide Sandes centrum, hvor der er gode shoppingmuligheder, hent de friske rundstykker ved bageren og kig på vejen forbi slusen, som er et absolut hotspot for blandt andet sildefiskeri. Her er også masser af oplevelses- og udflugtsmuligheder, både til fods, cykel eller med bilen.

Sidst men ikke mindst skal den fine strand nævnes – Hvide Sande har den lækreste Vesterhavsstrand med nedgang også for gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4074

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Ferienhaus wieder gerne gebucht.Es ist einfach ein Haus was uns immer wieder begeistert.Sehr gemütlich, kuschelig wenn der Kamin an ist und wir können uns auf der schönen Ledercouch entspannen.w

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegenes Haus mit einem sensationellen Blick auf den Fjord. Das Haus ist sehr sauber und vollständig eingerichtet. In den Betten schläft man sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben schon öfter dieses Haus gebucht.Es ist sehr gepflegt und wir fühlten uns gleich willkommen. Viele kleine liebevolle Assessoaires schmücken das Ferienhaus.Es ist sehr gemütlich und besonders kuschelig wenn der Kamin an ist.Wir bedanken uns für leider nur eine Woche in diesem sehr schönen Ferienhaus.Marion und Gerd.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...