Hus med udsigt over fjord og med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Søndergade 110, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4087
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt hus med fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og en skøn lukket terrasse. Huset ligger på bygrænsen til Hvide Sande og tæt på Vesterhavet. Her kan familien nyde freden og roen fra den enestående placering med fjorden mod øst og havet kun 300 meter vest for huset. Udlejes uden garage.

Feriehus med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord

Et flot, lyst og velholdt feriehus i Hvide Sande med en helt unik beliggenhed. Her har man en unik udsigt, bor midt i den prægtige natur mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og så har man kun ca. 10 minutters gang til centrum i Hvide Sande. Der er 3 gode værelser, et stort badeværelse med standvandsspa og sauna. Stuen og køkkenet er malet hvidt, hvilket gør huset dejligt lyst.

Huset har en skøn lukket terrasse, som giver fred, ro og læ

Den lukkede terrasse er primært mellem garagen og huset, og her er man helt for sig selv. Huset er placeret højt, og den store klit mod vest giver både privatliv og læ. Den flotte stensætning op mod klitten viser den detaljeorientering, som er kendetegnende for huset. Foran huset mod øst er der en åben terrasse, som er velegnet til brug i formiddagstimerne.

Har I en el-bil og brug for at få ladet batterierne, er her mulighed for at oplade den i el-ladestikket, mens I nyder en dejlig dag på stranden. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring derfor eget ladekabel.

Oplev den charmerende turist- og fiskeriby Hvide Sande på nært hold

Hvide Sande er en meget populær feriedestination. Byen ligger unikt mellem havet og fjorden og er en aktiv fiskerby, der også byder på utallige muligheder for lystfiskeri. Og sidst men ikke mindst er det en rigtig god og hyggelig by med mange aktivitetsmuligheder. Der er et stort udvalg af butikker og restauranter, og ønsker man en aktiv ferie, er der mange vandsportsmuligheder. På hele Holmsland Klit er der et godt stisystem, som er velegnet til traveture og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4087

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist traumhaft schön. Die Ausstattung läßt keine Wünsche offen.Sehr sauber und gepflegt. Unbezahlbar natürlich der Ausblick auf den Fjord und die unmittelbare Strandnähe

DE
D.
sagde , Deutschland

Anfänglich musste man sich erst zurechtfinden in Bezug auf Wasser-, Stromzähler, Heizung
Vielleicht wäre ne kurze Einweisung angebracht.

Das Haus ist wunderbar, urgemütlich, sehr gepflegt. Die Betten sind top sowie auch
die Kissen und Oberbetten, hat man schon anders erlebt. Ich hatte alles mit, ist dort
aber überflüssig. Ich habe lange nicht mehr so gut geschlafen.
War ganz traurig als die Woche um war…

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Lage durch Nähe zu beiden Küsten, Nähe zu Geschäften, alles in 5-10 Minuten erreichbar.
Haus ist super ausgestattet, zum Kochen alles da, alles top! Meerblick ist besonders schön!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.652
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...