Katrine og Josefines sommerdrøm med fjordudsigt, på toppen af en klit

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 45a, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4167
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

For enden af Dakotavej i Hvide Sande og højst oppe ligger Katrine og Josefines skønne sommerdrøm med fjordudsigt, kendt fra TV2’ serie ”Sommerdrømme”. Dette skønne træferiehus har plads til 6 personer.

Et hyggeligt sommerhus med brændeovn og alkove

Sommerhusets hjerte er det store hyggelige opholdsrum, hvor der ligesom i resten af huset, er åbent op til kip. De store vinduespartier mod sydøst inviterer lyset og den storslåede udsigt helt ind i huset.

Køkkenafdeling er flot og praktisk indrettet – og ligger i forbindelse med opholdsrummet og det hyggelige stuehjørne.

En særlig detalje er alkoven med TV, som skaber hyggestemning og et frirum for både store og små. Her er plads til bl.a. en pause fra ”de voksnes verden”, hvis middagssnakken ved spisebordet bliver for langtrukkent.

Sæt jer til rette i den bløde sofa og slap af i den stemningsfyldte stue, mens ilden knitrer i brændeovnen – rent velvære efter en lang dag ved stranden.

Katrine og Josefine skønne sommerdrøm

I dette fine træsommerhus på Dakotavej 45A i Hvide Sande kan I være op til 6 personer, fordelt på 3 soverum. De 2 værelser er med dobbeltsenge. Det tredje soverum har Josefine og Katrine indrettet med en stor hyggelig væg-til-væg seng. Perfekt, hvis alle husets børn ønsker at sove sammen – eller vil bruge det til hyggerum.

Badeværelset er smart indrettet – bl.a. med en væg med skydedøre. Her finder I ekstra opbevaringsplads, samt vaskemaskine og tørretumbler, som er med til at gøre feriepakningen lettere.

Panoramaudsigt over byen og fjorden

Denne skønne ”sommerdrøm” ved Vesterhavet har det hele. Nyd morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord fra den sydøstvendte terrasse – eller fra spisebordet – de store vinduer mod øst lukker den varme morgensol helt ind i huset.

Tilbring en eftermiddag i solen – tag bad eller skyl havvandet af under udebruseren (kan benyttes fra april til november) – og spis senere en lækker grillmiddag, alt imens solen farver himmelen over klitterne orangerød og stjernerne titter frem på himmelen.

Om aftenen er en sidste tur til stranden oplagt – følg stierne igennem klitlandskabet og ned til stranden – en tur på ca. 650 meter – eller nyd solnedgangen fra toppen af en klit, måske med et glas rosé. Romantisk og totalt afslappende.

Hvide Sandes charme og klittens uspolerede natur

Holmsland Klit er perfekt til aktiv ferie i naturen, såvel som til det hyggelige byliv i Hvide Sandes bymidte. Gennem klitlandskabet, væk fra vejen, finder I fine cykelstier, som fører jer igennem sommerhusområder og uspoleret natur – hele vejen fra Nymindegab til Søndervig.

Ringkøbing Fjord ligger blot ca. 400 m. fra feriehuset. Fjorden er perfekt til masser af vandsportsaktiviteter som surfing, stand up padling m.m. – besøg også Kabelparken og prøv kræfter med vandskiene.

Hvide Sandes havn og centrum er blot en gåtur fra jeres hus på Dakotavej 45A. Den charmerende havneby har en helt speciel atmosfære og idyl. Besøg en fiskeauktion, Fiskeriets hus og de mange små butikker – eller sæt jer på en café på havnen og nyd stemningen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 843
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...