Luksusferiehus med sauna og panoramaudsigt, 250 m fra Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Solbakken 10, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4185
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne 5stjernede feriehus er bygget i 2017 og ligger på Solbakken 10 – på toppen af en lille klit i den sydlige del af Hvide Sande by. Sommerhuset opfylder enhver drøm om et dejligt og afslappende sted til ferien – og her er med de 120 m2 er god plads til 6 personer og måske familiens hund

Familieferie i klitterne, med panoramaudsigt

Med dette feriehus er der garanti for velvære og skønne naturoplevelser. Fra opholdsrummet med køkken, spisestue og stue i ét, er der et fantastisk view udover sommerhusområdet og klitlandskabet igennem de store panoramavinduer mod vest. De både giver et rigtig dejligt lys til rummet – og samtidigt tager de naturen med helt ind i stuen – her mærker I virkeligt, at I bor på toppen af en klit – og med udsigt til andre klitter.

Lækker og lys indretning med brændeovn

Her er lagt vægt på arkitektur og gode materialer, og huset er gennemført og spændende indrettet i hyggelig skandinavisk stil. Hjertet i huset er det store opholdsrum med køkken, spiseplads og stue, hvor alle kan være en del af fællesskabet.

I kan nemt tilberede maden i det veludrustede og moderne køkken, mens andre hygger sig med familiespil i sofahjørnet og med den knitrende ild i brændeovnen – eller bare nyder udsigten med den fantastiske blå himmel.

Wellness og afslapning med sauna

Her står 3 fine soveværelser med hver sin dobbeltseng til rådighed til jer – og med 2 badeværelser i dette skønne feriehus, er det nemt at være 2 familier på ferie sammen.

Nyd saunaen i det ene badeværelse – perfekt efter en lang dag i klitterne og ved stranden – det er rent velvære og meget afslappende.

Selvfølgelig finder I også her vaskemaskine og tørretumbler, hvilket er med til at gøre feriepakningen nemt.

Nyd ferielivet og udsigten fra terrasserne rundt om huset

Dette sommerhus på Solbakken 10 har en hel fantastisk placering – højt, så man har udsigt hele vejen rundt. Derfor er der naturligvis også terrasser hele vejen rundt om huset med hver sin hyggekrog. Herfra kan I se ”hele verden” – der er en enestående udsigt over hele området – hele vejen rundt.

På den østvendte terrasse kan I nyde morgenkaffen til solopgangen. I kan derefter følge solen og rykke mod syd, om til liggestolene og de behagelige loungemøbler, som måske indbyder til en eftermiddagsdrink i solen – efter solbadningen.

Slut dagen af på den vestvendte terrasse – tilbered en lækker grillmiddag og nyd den her, mens I ser solen farve himlen purpurrød, for derefter at gå ned bag klitterne. 

Solnedgangen kan også nydes fra stranden, som kun ligger 250 m. fra huset. Tag evt. kaffen med og sæt jer i sandet og nyd solens sidste stråler.

Vandsport, lystfiskeri og hyggelig fiskeriby

Hvide Sande har det hele – her er masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surfskole, hvor I kan stå på SUP, surfe og meget mere – og kabelbanen, hvor I kan teste færdighederne på vandski.

Hvert år masser af mennesker til Hvide Sande for at fiske. Der er altid mennesker på molen, som prøver lykken med en fiskestang.

Står der shopping og cafébesøg på dagens program, er det også muligt i Hvide Sande. Byens centrum ligger ca. 800 m. fra huset, så I kan nemt lade bilen stå og nyde bylivet til fods.

 

 

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4185

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein absoluter Traum! Man kann den Sonnenaufgang und den Sonnenuntergang auf den Terrassen vom Haus sehen. Die Lichtschächte in der Decke ermöglichen, dass man wenig Licht anschalten muss und die Zimmer immer hell und lichtdurchflutet sind. Die Aussicht und Lage ist ein Traum! Es ist still obwohl man nah am Zentrum wohnt und dies in wenigen Minuten zu Fuß zu erreichen ist. Das Haus ist eine absolute Empfehlung für einen traumhaften Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses wunderschöne Haus ist sehr zu empfehlen und wir sind nach einer Woche schweren Herzens wieder abgereist. Die Lage ist zentral und doch wunderbar ruhig.
Das Haus ist großartig ausgestattet und lässt keine Wünsche offen.
Wir kommen sicher wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus…man kommt rein und fühlt sich gleich wohl. Die 2Bäder sind sehr angenehm…wir waren schon vor Jahren mal dort gewesen und haben festgestellt, dass das Haus selbst in der kurzen Zeit wieder renoviert (gestrichen worden ist). Der Holzofen heizt sehr gut…kurze Hose wäre auch im Winter angebracht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.810
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...