Skøn ferielejlighed ved Ringkøbing Fjord i centrum af Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 178 1.1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4216
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I centrum af Hvide Sande, kun et stenkast fra Ringkøbing Fjord, ligger denne moderne ferielejlighed, der er bygget i 2020. Ferielejligheden rummer plads til 4 personer og er derfor ideel til parret eller den lille familie. Og her må I hjertens gerne tage hunden med.

Moderne og lys ferielejlighed

Ferielejligheden på Langsand 178, 1. sal har en moderne og lys indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i, allerede når I træder ind. Ferielejligheden er udstyret med både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine og tørretumbler, så I kan bruge ferien sammen på mange andre ting end husarbejde.

På ferielejlighedens 52 kvadratmeter finder I 1 badeværelse med gulvvarme, 1 soveværelse og et stort opholdsrum med stue og køkken i ét. Desuden er der en hems, hvor 2 af sovepladserne er – et sikkert hit hos børnene. I opholdsrummet kan I uden problemer tilbringe tid sammen, selvom nogle af jer står for madlavningen, mens andre slapper af i sofaerne. 

Skøn altan med havemøbler, liggestole og grill

Fra opholdsrummet kan I træde ud på den lukkede, delvist overdækkede altan. Her kan I nyde ferien udendørs i havemøblerne og liggestolene med en god kop kaffe eller en spædende bog.

Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen, som I kan nyde med et godt glas vin – måske middagen skal stå på friskfanget fisk fra fiskehandleren i Hvide Sande? Efter aftensmaden kan I trække inden for igen og slutte dagen af med en god film i stuen.

Gode ferieoplevelser i Hvide Sande

Ferielejligheden ligger centralt i fiskerbyen Hvide Sande, der byder på mange skønne oplevelser under jeres ferie. Fra ferielejligheden har I kun få minutters gang til Ringkøbing Fjord, og Vesterhavet ligger kun 1,3 kilometer væk – det er steder, I bare skal besøge under jeres ferie i Hvide Sande. 

I Hvide Sande finder I også forskellige indkøbsmuligheder, og den nærmeste ligger kun 1 kilometer fra ferielejligheden. Desuden er der også hyggelige butikker at shoppe i og skønne restauranter og caféer at spise hos.

I en fiskerby som Hvide Sande skal I selvfølgelig også opleve havnen, hvor der altid er masser af liv. Her vil I sikkert møde mange fiskere, og måske I er heldige at se en sæl eller to i havnebassinet.

 Kære hundejer: 1. sal har en ståltrappe med små huller, som kan give risiko for skader på jeres hund.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4216

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung liegt sehr zentral und ganz nah beim Fjord. Vom überdachten Balkon hat man auch Blick auf den Fjord und kann dort herrlich entspannen. Die Ausstattung beinhaltet alles was man für einen Urlaub braucht, mir hat es an nichts gefehlt.

DK
D.
sagde , Danmark

Fantastisk ferielejlighed i et rigtig fint område. Alt er rent og pænt, og man føler sig velkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war sehr schön , wir werden auf jeden Fall wiederkommen

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:52 / 100
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...