Moderne ferielejlighed i Hvide Sande – gåafstand til Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 184 1. sal, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4223
2 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Hvide Sandes nyeste ferieområde, kanal-feriebyen ”Langsand Langs Vand”, ligger denne moderne ferielejlighed med plads til 2 personer og 2 hunde. Ferielejligheden er opført i 2021 i et tidløst design – med gode, praktiske faciliteter og en skøn, læfyldt altan med overdækning. Med en beliggenhed i gåafstand til Ringkøbing Fjord, det autentiske og charmerende havnemiljø samt Hvide Sandes centrum, kommer I ikke til at mangle noget på ferien.

Moderne ferielejlighed til 2 personer – tidløs, praktisk indretning og altan med udsigt

Den firestjernede ferielejlighed på Langsand 184, 1. sal, er opført i 2021 i et moderne og tidløst design. Med plads til 2 personer er ferieboligen perfekt til en afslappende parferie i det vestjyske. I kan også uden problemer tage hundene med!

Der er også tænkt på det praktiske i indretningen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er også vaskemaskine og tørretumbler i ferielejligheden – her er de huslige pligter hurtigt overstået, så I har endnu bedre tid til at nyde feriedagene og det gode selskab. Opholdsrummet med integreret køkken og soveværelset er desuden begge udstyret med gulvvarme, så I året rundt har en behagelig temperatur i hele lejligheden.

Fra opholdsrummet træder I ud på altanen, som både er overdækket og afskærmet. Her kan I altid finde en læfyldt plads i solen, og der er en skøn udsigt til det omkringliggende ferieområde med de små kanaler, der smyger sig gennem landskabet.

Dejlig beliggenhed i nyt ferieområde i Hvide Sande – tæt på fjorden, bylivet og Vesterhavet

Ferielejligheden har i det hele taget en dejlig beliggenhed i Hvide Sandes nyeste ferieområde, ”Langsand Langs Vand”. Den lille kanal-ferieby kombinerer moderne feriebebyggelse med det hyggelige liv langs vandet, og I kommer til at bo få minutters gang fra Ringkøbing Fjord og den autentiske fjordhavn, Tyskerhavnen, hvor små joller hver dag sejler ind og ud af havnen. Ringkøbing Fjord kan ses fra begge terrasser ved lejligheden.

Hvide Sandes charmerende bymidte ligger ca. 1 kilometer fra ferieadressen, og her finder I et hav af fine forretninger, lækre spisesteder i flere forskellige prislejer, bagerier og fiskebutikker. Fra centrum er der heller ikke langt ned til Vesterhavet og den fantastiske strand, som sågar tidligere er blevet kåret som Danmarks bedste. Den endeløse sandstrand inviterer til lange, romantiske gåture langs vandet, og den salte havluft er ren wellness for kroppen.

Kære hundeejer: 1. sal har en ståltrappe med små huller.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4223

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Ferienwohnung mit guter Ausstattung.
Die beiden Balkonmöglichkeiten zu beiden Seiten sind sehr gut, um die Sonne entweder zu geniessen, oder ihr ein wenig zu entkommen, ja nachdem, wie man mag.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist recht modern und gemütlich eingerichtet, die Lage mit Nähe zum Zentrum ist hervorragend! Obwohl aktuell Bauarbeiten in der Nähe stattfinden, war es wunderbar ruhig und entspannend. Die Fotos in der Beschreibung täuschen ggf. ein wenig hinsichtlich der tatsächlichen Größe der Wohnung – es kam einem beim ersten Betreten daher zunächst etwas „kompakter“ als erwartet vor, aber für zwei Personen ist es tatsächlich vollkommen ausreichend 🙂 Vor allem der große Balkon und die hohen Fensterfronten machen diesbezüglich viel wett! Alles in allem sehr empfehlenswert! 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne, moderne Wohnung für 2 Personen mit großer Terrasse. Hell und freundlich eingerichtet. Es hat und an nichts gefehlt. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:52 / 100
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...