Hytte på havnen i Hvide Sande, hund tilladt og internet

4
icon
icon
icon
icon
1848
Langsand 41, Hvide Sande - Søg på husnr. F4231
Gæsterne siger: icon icon

Hyggelig og moderne hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande, bygget i 2013 med plads til max 4 personer. Her kan man nyde havne og by miljøet på nærmeste hold, hund er tilladt og der er gratis trådløst internet.

Charmerende beliggenhed

Hyggelig og moderne hytte beliggende i det gamle havneområde “Tyskerhavn”, hvor fjordfiskerne oprindeligt holdt til. Hytten er placeret i et hyggeligt miljø, hvor der nu findes gamle og nye huse, som giver et charmerende og autentisk miljø. Hytten har 4 sovepladser, et værelse med dobbelt seng samt en hems ovenpå hvor der er 2 sovepladser (en regulær madras og en foldemadras som man kan benytte ved behov). Der er en lille stue, med fladskærms-TV med Boxer kort, og gratis trådløst internet. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, her er der opvaskemaskine, og en fryser på 50 L. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Det er tilladt at medbringe 1 hund.

Hyggelige Hvide Sande

Hytten er placeret ganske få meter fra den gamle jollehavn og kun få hundrede meter fra slusen, hvor der er rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Hvide Sande er i dag en hyggelig ferieby, hvor moderne fiskeri, de gamle oprindelige fiskerlejer og butikker og restauranter præger bybilledet. Her er en skøn og afslappet atmosfære, og den friske luft fra Vesterhavet er vanedannende.

Der er en lille terrasse tilhørende hytten, hvor man kan nyde både morgen og aften kaffen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4231

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Rigtig flot og velholdt hus.

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Lille fint hus for 2 personer de skal afslappe og nyheder område. for 3 voksne personer blive huset måske lidt for lilleSoverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...