Charmerende hytte med central beliggenhed i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 41, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4231
3 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hyggelig og charmerende hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Med kig til den hyggelige lille havn og centrale beliggenhed i hjertet af Hvide Sande, kan I hurtigt nå Ringkøbing Fjord såvel som byen, hvor der er gode restauranter, indkøb og butikker

Charmerende beliggenhed

Dejligt beliggende feriehus i det gamle havneområde “Tyskerhavn”, hvor fjordfiskerne oprindeligt holdt til. Sommerhuset er at finde i et populært og autentisk område, hvor sommerhusene er placeret mellem de gamle redskabsskure. Her er tre sovepladser, et værelse med dobbeltseng og god skabsplads samt en hems ovenpå, hvor der er en regulær madras.

Ind den hyggelige lille stue kan I sætte jer til rette i sofaen med en god film eller bog. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, og her er der opvaskemaskine, og en fryser på 50 L. Et lille pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Her er familiens hund desuden også mere end velkommen!

Friskfanget fisk på grillen og hyggelige Hvide Sande

Tilhørende feriehytten har I fin lille fliseterrasse, der er perfekt til både morgen- og aftenkaffen. Også her finder I en grill, hvor I kan tilberede lækre sommermåltider; måske I selv har fanget fisken fra molen? Efter maden kan I gå en fantastisk en tur langs fjordstien.

Fra det lille hyggelige sommerhus på 35m2 har I med den centrale placering ikke langt til noget, og her kan I såmænd sagtens lade bilen holde under hele opholdet. Udover at have den hyggeligste jollehavn i baghaven, er der kun få hundrede meter til slusen, hvor der er gode muligheder for lystfiskeri. Begiver I jer længere mod syd, vil I komme ned på havnen, hvor der er mulighed for at handle dagligvarer eller handle i de fine butikker. Især om sommeren emmer her af liv; her ser man store is, lækre caféer og herfra er der heller ikke langt til en af Danmarks bedste strande.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4231

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes kleinen Fischerhaus, ohne viel Schnickschnack aber mit allem was man braucht. Perfekt für eine kurze Auszeit .

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Aufteilung der wenigen Quadratmeter dieses Hauses sind einfach genial wir haben uns sehr wohl gefühlt auch war die Auswahl an deutschen Programmen sehr gut auch die Funktion für den Neustart der Filme haben wir sehr gerne in Anspruch genommen

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes Häuschen mit genug Platz für zwei und ggf. Hund. Tv mit anschlussoptionen für Konsole und wlan ist einwandfrei, Bad ist ohne Heizung aber bei der Hausgrösse schnell mitgeheizt. Küche und Kühlschrank top, zu viert essen geht klasse wenn man mal Besuch bekommt (Freunde um die Ecke auch mieten). Kein direkter Blick aufs Wasser, aber man kann Boote sehen über die anderen Häuser hinweg. Wirklich schön und inkl hafenflair. Empfehlen wir gerne weiter!
Müsst ihr wissen

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...