Hytte på havnen i Hvide Sande, hund tilladt og internet

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 41, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4231
3 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hyggelig og moderne hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande, bygget i 2013 med plads til max 4 personer. Her kan man nyde havne og by miljøet på nærmeste hold, hund er tilladt og der er gratis trådløst internet.

Charmerende beliggenhed

Hyggelig og moderne hytte beliggende i det gamle havneområde “Tyskerhavn”, hvor fjordfiskerne oprindeligt holdt til. Hytten er placeret i et hyggeligt miljø, hvor der nu findes gamle og nye huse, som giver et charmerende og autentisk miljø. Hytten har 4 sovepladser, et værelse med dobbelt seng samt en hems ovenpå hvor der er 2 sovepladser (en regulær madras og en foldemadras som man kan benytte ved behov). Der er en lille stue, med fladskærms-TV med Boxer kort, og gratis trådløst internet. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, her er der opvaskemaskine, og en fryser på 50 L. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Det er tilladt at medbringe 1 hund.

Hyggelige Hvide Sande

Hytten er placeret ganske få meter fra den gamle jollehavn og kun få hundrede meter fra slusen, hvor der er rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Hvide Sande er i dag en hyggelig ferieby, hvor moderne fiskeri, de gamle oprindelige fiskerlejer og butikker og restauranter præger bybilledet. Her er en skøn og afslappet atmosfære, og den friske luft fra Vesterhavet er vanedannende.

Der er en lille terrasse tilhørende hytten, hvor man kan nyde både morgen og aften kaffen.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...