Lækker ferielejlighed til 4 personer og 1 hund i hjertet af Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 178 1.2., Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4233
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det perfekte feriested for den lille familie eller parret er denne lækre ferielejlighed, der ligger i hjertet af Hvide Sande. Fra ferielejligheden på Langsand 178, 1. sal kan I nyde udsigt i hele 3 retninger, og I har ikke langt til hverken hav eller fjord.

Moderne møbler og godt lysindfald

Ferielejligheden, der er beliggende på Langsand 178, 1. sal, er bygget i 2021 og er indrettet med lækre og moderne møbler, der komplementeres af det gode lysindfald fra de store vinduespartier – til sammen skaber det en skøn atmosfære, som I uden tvivl vil føle jer hjemme i under ferien.

Køkken og stue er samlet i et stort opholdsrum, som er ferielejlighedens centrum. Stedet, hvor masser af gode stunder med hygge i sofaerne og madlavning i køkkenet, finder sted.

Ferielejlighedens 4 sovepladser er fordelt på et soveværelse og en hems – og der er ingen tvivl om, at børnene helt sikkert vil foretrække at sove på hemsen. Derudover er der i ferielejligheden 1 badeværelse med gulvvarme.

I ferielejligheden vil I få glæde af praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der giver jer endnu mere tid sammen under ferien til masser af hygge, afslapning og oplevelser.

Ryk ferien ud på altanen eller tag en tur til stranden

Ferielejligheden har en fin altan, hvor I kan sætte jer til rette i havemøblerne med en spændende bog eller en god kop kaffe. På altanen kan I også finde grillen frem og tilberede en lækker middag, som I kan nyde med et godt glas vin og en god udsigt – faktisk har ferielejligheden udsigt i hele 3 retninger.

Fra ferielejligheden er der ikke langt til det skønne Vesterhav, som I helt sikkert skal besøge. Ikke mere end 1,3 kilometer adskiller jer fra stranden, hvor I kan tilbringe mange timer med gåture langs vandet, afslapning på strand og selvfølgelig at bade i havet.

Mange muligheder i Hvide Sande

Med ferielejlighedens centrale beliggenhed i Hvide Sande har I rig mulighed for at tage på udforskning i hele byen. I kan for eksempel tage ned omkring havnen, hvor I kan købe friskfangede fisk eller se nogle af de mange kuttere, der ankommer, eller I kan gå en tur på molen.

Trænger I til at shoppe, kan I gøre det i byens mange hyggelige butikker. Desuden er der også gode indkøbsmuligheder i byen, og den nærmeste finder I kun 500 meter fra ferielejligheden. I Hvide Sande er der også skønne restauranter og cafeer, der byder på lækker mad, når I selv vil slippe for at lave det.

Kære hundejer: 1. sal har en ståltrappe med små huller, som kan give risiko for skader på jeres hund.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4233

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle neue und klasse ausgetsattete Wohnung für zwei Personen .Sehr schöner Balkon .

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Wohnung mit toller Ausstattung. Alles sauber und neu (stand 05-2023)
Der Kanal vor dem Haus war nicht so schön, sehr mit Ablagerungen versehen.
Einkaufsmöglichkeiten sind gut – Bäckerei 15 min zu Fuß, Aldi und Spar gut erreichbar.


Esmark sagde
Leider ist uns nicht bekannt, wer den Kanal unterhält. Daher können wir auch nicht sicherstellen, dass er gereinigt wird. Wir erwarten, dass sich jemand um die Sauberkeit des Kanals kümmert und dafür sorgt, dass er gereinigt wird.
DE
D.
sagde , Deutschland

Zustand und Sauberkeit sehr gut; alles so gut wie neu und sehr aufgeräumt.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:52 / 100
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...