Charmerende sommerhus i Hvide Sande med gratis varme

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 157, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4234
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det charmerende område på Tyskerhavnen i Hvide Sande ligger det skønne, lille sommerhus på Langsand 157. Her er der plads til 4 personer og 1 hund, som sammen kan nyde en hyggelig ferie i skønne omgivelser. Her vil I opleve en helt speciel atmosfære grundet det hyggelige havneområde, hvor der altid er masser af liv. Ikke langt fra sommerhuset finder I Hvide Sandes centrum med små butikker, lækre spisesteder og andre seværdigheder. Med en skøn indretning og moderne faciliteter vil I helt sikkert få en mindeværdig ferie.

Lys indretning med gratis varme

Samlingspunktet i sommerhuset vil helt naturligt blive køkkenalrummet, hvor mange af feries hyggelige stunder vil blive holdt. Her er der en komfortabel indretning, som fremstår både lys og nordisk. Kombineret med de moderne faciliteter i køkkenet vil I altid kunne lave nogle lækre måltider.

Når det er tid til at sove, kan I nyde godt af 2 soveværelser. Værelserne er fordelt med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. I vil helt sikkert kunne lade batterierne op til næste dags sjove ferieoplevelser.

Der er installeret gulvvarme i både køkkenalrummet og på badeværelset, som sørger for en behagelig temperatur i sommerhuset. Desuden er varmen gratis, og I skal derfor ikke bekymre jer om nogle ekstra udgifter. Der er også en vaskemaskine til fri afbenyttelse.

Måltider fra gasgrillen på terrassen

På de lune sommeraftener kan I nyde godt af sommerhusets tilhørende åbne og afskærmede terrasse. Sid i fred og ro, samtidig med at I kan følge med i livet på Tyskerhavnen. Nyd desuden et lækkert grillmåltid fra gasgrillen, som helt sikkert kan byde på nogle hyggelige grillaftner – måske med et brætspil og et glas vin.

På terrassen er der også havemøbler og liggestole, som sørger for, at I har et komfortabelt sted at nyde solstrålerne.

Tæt på Ringkøbing Fjord i Hvide Sande

På Tyskerhavnen i Hvide Sande vil I opleve en helt anderledes, autentisk atmosfære. Her kan I stadig opleve de gamle redskabsskure, der engang dominerede Tyskerhavnen. Fiskerne holdt til på havnen, og nogle gør stadig.

Desuden ligger sommerhuset en kort gåtur fra centrum i Hvide Sande, hvor der er masser muligheder for både shopping, frokost og andre oplevelser. I højsæsonen er der ofte planlagt en masse arrangementer, som man med fordel kan tage del i.

Derudover bor I også en kort gåtur fra Ringkøbing Fjord, så hvis I er interesseret i vandsport, er dette en helt suveræn beliggenhed. Her er der ikke langt til Kabelparken og Westwind, hvor man blandt andet kan låne paddleboards.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...