Feriebolig i Hvide Sande kun 200 meter fra det fantastiske Vesterhav

3
icon
icon
icon

Vestergade 15, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4237
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Byferie ved Vesterhavet! Hvem skulle tro det var muligt? Er I til både byliv og vild natur, så finder I den perfekte løsning på Vestergade 15 i den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Det fine lille byhus på 118 m2 har plads til 6 personer, og da feriehuset ligger på en lukket grund, er der god plads til børnene på plænegrunden og de dejlige terrasser.

Hyggelig og god indretning med plads til 6 personer

Sommerhuset er renoveret i 2020 og er rigtig godt indrettet til 6 personer. Ferieboligen indeholder et funktionelt køkken med god skabsplads. Ved det lille bord i køkkenet kan man holde kokken med selskab, mens der kokkereres, eller børnene kan hygge sig med spil, mens deres livret tilberedes.

Feriehusets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser; 2 med dobbeltsenge på henholdsvis 180×200 & 140×200, og 1 med køjeseng. Begge badeværelser er med gulvvarme.

I stuen er der en spiseafdeling og en fjernsynsafdeling, hvorfra der er udgang til en fantastisk udestue, der bestemt giver anledning til mange hyggestunder.

Fantastisk udestue og skønne terrasser

Feriehusets udestue er hyggeligt indrettet og et sikkert hit året rundt. På de lange sommeraftener kan I trække jer tilbage til udestuen, når duggen falder, og skulle I besøge sommerhuset i de lidt køligere måneder, vil I kunne nyde solens varme gennem udestuens store panoramavinduer.

Fra udestuen er der udgang til en overdækket træterrasse og afskærmet fliseterrasse. Her kan I ugeneret slappe af, mens børnene boltrer sig på det store plæneareal.

Central beliggenhed – hav og indkøb i umiddelbar nærhed

Vil I til stranden og nyde dagen, ligger det unikke Vesterhav i en gåafstand på bare 200 meter fra byhuset. Det er ingen sag at melde sig som den, der henter morgenbrød, da sommerhuset er beliggende små 300 meter fra indkøb, og der er ikke meget længere til byens andre forretninger, caféer og restauranter, der byder på noget for enhver smag.

Bo i den charmerende fiskerby Hvide Sande

Fiskerbyen Hvide Sande er en hyggelige lille by med en bred vifte af tilbud. I byen er der flere butikker, hyggelige caféer og gode restauranter, så der er bestemt ingen grund til at kede sig. Året rundt er der forskellige aktiviteter i byen såsom ”Æ Hawfest”, ”Sildefestival” og ”Hvide Sande Foodfestival”.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4237

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus mit kleinen Fehlern.
Die Betten sind super bequem.
Das Sofa etwas gewöhnungsbedürftig aber das ist auch Ansichtssache.
Es sind zwei Toiletten vorhanden was sehr zum Vorteil ist.
Wir haben uns in den Zwei Wochen wirklich Wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, strand- und stadtnah.
Schöner Wintergarten, netter Außenbereich.
Geeignet für bis zu drei Erwachsenen und 2 Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes ,zentral gelegenes Haus…Bäder etwas klein aber ok,schnell am Strand ,angeln auf der Mole,Restaurants und Geschäfte alles zu Fuß prima erreichbar….würden das Haus wieder buchen,danke

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 551
Renoveret / Byggeår:2020 / 1958

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...