Moderne sommerhus med udespa og sauna 250 m fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitvej 7, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4246
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et centralt beliggende sommerhus, hvor der hverken er langt til Vesterhavet eller indkøb, så er Klitvej 7 i Hvide Sande lige noget for jer. Feriehuset er bygget i 2021 og ligger bare 250 meter fra Vesterhavet i den hyggelig fiskerby Hvide Sande. Med denne feriebolig kan I derfor kombinere byferie med en fantastisk beliggenhed i det smukke klitlandskab. Og hunden er også velkommen her.

Ved huset er der mulighed for at oplade el-bilen, såfremt eget kabel medbringes.

Moderne køkkenalrum med panoramaudsigt og brændeovn

Feriehusets køkkenalrum er godt og praktisk indrettet i moderne stil. Her er det nemt at dække et hyggeligt bord, og lige så nemt går det, når opvaskemaskinen skal fyldes. Køkkenet er desuden udstyret med mikroovn og et moderne induktionskomfur, så madlavningen spiller heller ikke den store rolle. Mens I nyder middagen eller hygger jer ved spisebordet, kan I nyde en fantastisk udsigt fra de store panoramavinduer.

I forlængelse af køkkenalrummet ligger sommerhusets dejlige opholdsstue med gulvvarme. For hyggens skyld kan I tænde op for brændeovnen, der er placeret centralt i det store rum, så den kan nydes fra både spisebordet og fra opholdsstuen, hvorfra I samtidig også kan nyde den betagende udsigt til klitterne.

3 dejlige soveværelser – bad med gulvvarme og sauna

Sommerhuset rummer 3 soveværelser – alle med gulvvarme og dobbeltsenge. I forlængelse af det ene soveværelse ligger sommerhusets ene badeværelse, og det andet badeværelse med sauna er placeret centralt i feriehuset med let tilgang for alle. Fra alle soverum er der direkte udgang til det fri.

Udespa og overdækket terrasse på naturgrund

Sommerhuset har en delvist overdækket terrasse, hvor I ugeneret kan slappe af fra morgen til aften. Det er også her, I finder det lækre udendørs spa, der kan give anledning til mange hyggestunder – det være sig på de lange lyse sommeraftner eller på en smuk stjerneklar vinteraften, hvor I kan sætte et punktum for en begivenhedsrig dag i byen ved det enestående Vesterhav. Sand og salt fra havet kan du skylle af under udebruseren, som i kan benytte fra april til november.

Bo 250 meter fra stranden i Hvide Sande – byen i klitterne

Havnebyen Hvide Sande er et populært ferieområde for familier, lystfiskere og vandsportsudøvere. Byen byder på forskellige aktiviteter, forskellige butikker og caféer og restauranter for enhver smag. I kombination med det skønne byliv er den hyggelige fiskerby også omgivet af det smukke klitlandskab, og med en beliggenhed mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er der ikke lang til vand og strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4246

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein wahres Juwel für erholsame Urlaubstage! In einer wunderschönen Umgebung gelegen, bietet es eine ideale Kombination aus Nähe zum Strand und zur lebendigen Innenstadt. Die großzügig geschnittenen Zimmer laden zum Entspannen ein und bieten ausreichend Platz für die ganze Familie oder Freunde.

Mit seiner gut durchdachten Ausstattung erfüllt das Haus alle Bedürfnisse für einen komfortablen Aufenthalt. Die geräumigen Zimmer und der reichliche Stauraum ermöglichen eine angenehme Organisation des Urlaubsgepäcks. Ob man die Sonne am Strand genießen oder die lokalen Attraktionen erkunden möchte, dieses Ferienhaus bietet eine ideale Basis für unvergessliche Erlebnisse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus in schöner Lage. Strand und Innenstadt sind gut erreichbar. Die Zimmer habe eine gute Größe und es gibt reichlich Stauraum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus.
Whirlpool für kältere Tage Perfekt!!!
Alles zu Fuß erreichbar.
Bäcker, Spar, Lokale und Shopping.
Direkt an den Dünen…

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.091
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...