Flot, renoveret sommerhus i Hvide Sande kun 150 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 45, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4257
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerferie ved havet med et twist – bo i sommerhus tæt ved både by og strand. På adressen Stormgade 45 finder I sommerhuset for naturelskere, der også ynder at gå på café og shoppe. Feriehuset rummer plads til 6 personer og ligger på en indhegnet plænegrund, så de yngste har mulighed for at boltre sig i haven, mens de voksne nyder ferien på den skønne terrasse.

Renoveret sommerhus med god entré og lyst køkkenalrum

Feriehuset har så sent som i 2021 gennemgået en renovering, og overalt hersker flotte, moderne omgivelser. Som det første bliver I mødt af en god og rummelig entré, hvor der er fin plads til både fodtøj og overtøj. Fra entréen er der indgang til køkkenet, der ligger i åben tilgang til stuen. Det flotte gulv og de lyse vægge og lofter giver et venligt indtryk og danner rammerne for hyggeligt samvær i dejlige omgivelser.

I det moderne køkken finder I både opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, så for den madglade familie er det en sand fornøjelse at tilberede dagens måltider, og opvasken klares også med lethed. Det giver god tid til planlægning af dagens aktiviteter; skal den stå på shopping, cafébesøg eller strandtur – eller måske bare lidt af det hele, da alt er lige i nærheden.

De 6 sovepladser fordeler sig på 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. De 3 soveværelser er sammen med sommerhusets badeværelse praktisk placeret i feriehusets ene ende, så der er ikke langt til køjs, når tænderne er børstet.

Lukket plænegrund med sydvestvendt terrasse og 150 meter til havet

Feriehuset er placeret på en indhegnet plænegrund, så I kan ugeneret hygge jer udenfor med leg og boldspil. Den sydvestvendte terrasse indbyder til grill og aftenhygge med udsigt til smukke solnedgange, der også kan nydes fra 1. række på stranden, efter en gåtur på bare 150 meter.

Som et ekstra plus er der ladestik til el-biler ved sommerhuset. Medbring venligst eget kabel til opladningen.

Hvide Sande – hold byferie i klitterne

Havnebyen Hvide Sande er et populært ferieområde for familier, lystfiskere og vandsportsudøvere. Byen er ikke stor, men har et rigt forretningsliv og byder på caféer og restauranter for enhver smag. Nyd en kaffe, en kold fadøl eller et glas vin med udsigt til havnen, mens I planlægger næste dag ved det enestående Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4257

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, mit viel Komfort! Die beiden Ruhesessel von Hjort Knudsen sind ein Traum! Wir haben das Haus auch nächstes Jahr wieder für 4 Wochen gebucht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren positiv überrascht von dem Haus, denn eigentlich buchen wir nur "Holzhäuser", die zwischen den Dünen liegen..aber super schön sauber und modern, auch die Betten waren Top.
Der Große Eingangsbereich und der Zwischenraum hat ebenfalls sehr gut gefallen. Das Bad hätte etwas größer sein können, aber es hat trotz funktioniert. Ansonsten ist es sehr schade gewesen, dass der Spielplatz abgerissen wurde. Wir würden es dennoch nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das 2. Mal in dem Haus und auch dies mal hat es uns wieder super gefallen. Die Einrichtung ist gepflegt, modern und auch hochwertig, z.b. Ledersessel elektrisch verstellbar oder auch gute Schneidemesser. Es sind reichlich Besteck, Geschirr und Gläser vorhanden, dass man auch mit 6 Leuten nicht nach jedem Essen die Spülmaschine anmachen muss. Die Schlafzimmer sind sehr geräumig und es sind riesige Schränke vorhanden. Die Betten sind gut und die Matratzen fest. Hier hatte ich keine Rückenprobleme. Insgesamt ist überall viel Stauraum vorhanden, in der Küche, im Bad und auch im Vorraum und im Eingangsbereich. Das hatten wir eigentlich noch in keinem Haus so reichlich. Das Bad ist nicht das allerneuste, aber gepflegt. Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt und kommen sicher wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 709
Renoveret / Byggeår:2021 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...